L’objecte d’aquestes ajudes és finançar inversions en desenvolupament de plans i projectes de contingut tecnològic, innovador i sostenible de les petites i mitjanes empreses (PIMES), durant l’exercici 2023, que incidisquen en la gestió de l’activitat comercial i en el seu model de negoci, garantint la seua adaptació als nous hàbits de consum, modalitats de venda, posicionament i distribució, fent a les empreses més competitives i resilients.

Es consideren susceptibles de suport les actuacions realitzades DES DE L’1 DE GENER DE 2022 FINS A LA DATA DE PRESENTACIÓ DE LA SOL·LICITUD.

Inversió mínima: 5000€

Podran ser objecte de subvenció les inversions realitzades per les entitats beneficiàries en els següents conceptes:
a) Projectes de noves tecnologies dirigides a millorar diferents àrees de l’estratègia comercial en línia i de comunicació, del model de negoci i de l’experiència de compra (despeses en inversió referits a la transformació digital).
b) Projectes de noves tecnologies per a l’adaptació de l’espai físic de venda tant a les noves necessitats i hàbits dels consumidors com a nous models de gestió (despeses en inversió referits a transformació del punt de venda).
c) Projectes de solucions tecnològiques per a millorar l’eficiència i sostenibilitat del lliurament d’última milla (despeses en inversió relatius a la cadena de subministrament i traçabilitat).
d) Projectes d’aplicació de solucions tecnològiques per a millorar l’eficiència en el consum energètic i dels recursos (despeses en inversió relatius a la sostenibilitat i l’economia circular).El objeto de estas ayudas es financiar inversiones en desarrollo de planes y proyectos de contenido tecnológico, innovador y sostenible de las pequeñas y medianas empresas (PYMES), durante el ejercicio 2023, que incidan en la gestión de la actividad comercial y en su modelo de negocio, garantizando su adaptación a los nuevos hábitos de consumo, modalidades de venta, posicionamiento y distribución, haciendo a las empresas más competitivas y resilientes.

 

 

 

Comparteix:
Atenció amb cita prèvia Atención con cita previa
Visita la nostra agenda Visita nuestra agenda
Atenció telefònica: 96 295 96 97 Atención telefónica: 96 295 96 97