Les i els alumnes treballadores de l’especialitat d’Interpretació i Educació Ambiental del Taller d’Ocupació Sendes Urbanes de Gandia III, participaren en la I Mostra de Pesca artesanal, Turisme i Territori de la Mediterrània amb la realització de tallers Mediambientals. Concretament es realitzaran accions de promoció i posada en valor de les Sendes Urbanes de Gandia, xarxa de camins que connecten la ciutat des de diferents punts amb el seu entorn rural i natural.

El taller que anem a realitzar esta basat en el Joc del Tresor dedicat al públic familiar i concretament als més xicotets, presentant la flora i la fauna més representatives de les sendes. On els participants hauran d’endevinar a quina senda o sendes correspon cadascuna de les espècies que apareixeran en les cares de les monedes, que són el vertader tresor del nostre entorn, col·locant-les en uns sacs amb els colors corresponents a cada senda.

Les activitats es realitzaran el dissabte 19 de maig de 11 a 14 hores i de 17 a 20 hores i el diumenge 20 de maig de 11 a 14 hores, en l’Esplanada de la Llotja de peix.

Comparteix:
Atenció amb cita prèvia Atención con cita previa
Visita la nostra agenda Visita nuestra agenda
Atenció telefònica: 96 295 96 97 Atención telefónica: 96 295 96 97