El dia 17 de maig el Taller d’Ocupació Sendes Urbanes IV de l’Ajuntament de Gandia va participar en el II Concurs de Jardineria convocat dins la programació d’activitats de la Biosfira, un esdeveniment que se celebra a la ciutat d’Alzira per promoure la vida sostenible i el respecte al medi ambient, i que proposa diverses activitats als participants, com la venda de productes ecològics, exposició d’articles relacionats amb les energies renovables, mobilitat, bioconstrucció, salut, bellesa i artesania.

L’alumnat de l’especialitat de jardineria va dissenyar i instal·lar al Parc de l’Alquenència un jardí japonés, que va ser mereixedor del Premi a la integració d’espècies autòctones atorgat pel jurat del concurs.

   

I mentre l’especialitat de jardineria muntava el jardí al concurs, els coordinadors d’activitats de temps lliure havien preparat per a la resta de l’equip del taller una visita guiada pels espais culturals i històrics del centre de la ciutat, en la que van poder gaudir de les explicacions i curiositats d’interessants monuments i edificis com la muralla, el Pont de ferro, el Convent de Santa Catalina i la Casa Reial, La Cotonera, el Palau de Casassús, el Museu de la Vila, l’esglèsia arxiprestal i la seua torre, els Casalicis del Pont de Sant Bernat, el teatre municipal o La gallera, i també van ser convidats a visitar l’espectacular sala de plenaris de l’Ajuntament d’Alzira.

   

 

 

 

 

 

En definitiva, una gran experiència aquesta visita a la ciutat d’Alzira i la participació en el concurs de jardins. Esperem tornar i gaudir de la pròxima edició de la Biosfira amb moltes ganes!

 

Comparteix:
Atenció amb cita prèvia Atención con cita previa
Visita la nostra agenda Visita nuestra agenda
Atenció telefònica: 96 295 96 97 Atención telefónica: 96 295 96 97