El pròxim dijous 9 de maig de 18 a 20 de la vesprada a Urbalab Gandia et mostrem tres Experiències de “visibilitat i venda en Internet” d’empreses de La Safor. Aquesta activitat està emmarcada dins el Programa Impulsa 2019 de l’Acord Territorial de La Safor que ajudarà a les empreses de la Comarca a millorar la seua visibilitat, traure profit a les ferramentes d’Internet per millorar les vendes i saber com promocionar-se a la xarxa.

Les empreses amb les que comptarem el dijous són:

  • Extrem Tracks. Empresa especialitzada en visites guiades i experiències esportives amb bicicleta. Complementa aquesta activitat amb un servei de lloguer de bicis.

  • Konfort sueños.Empresa local de venda de matalassos i complements per al descans. Disposen de 6 botigues físiques i un E-Commerce.

  • Monnalissa. Gràcies a les xarxes socials va començar a popularitzar-se i va convertir el seu showroom en una boutique de roba femenina a Gandia. Gestiona el seu E-Commerce i la botiga.

  • Terrànea cervesa. Empresa dedicada a la creació de cervesa natural i artesana, elaborada amb matèries primeres de qualitat.

En acabar podrem gaudir d’una degustació de cervesa artesana Terrànea.

Amb aquest acte s’inicien les activitats, tallers i cursos del programa Impulsa 2019 que ajudarà a les empreses locals de la comarca a incorporar-se o millorar l’ús de les noves tecnologies per fomentar el seu negoci a Internet, a través de les xarxes socials, la creació de pàgines web, la promoció i màrqueting digital…

L’Acord Territorial La Safor, és un pacte comarcal per a l’Ocupació i el Desenvolupament Sostenible signat entre la Mancomunitat dels municipis de La Safor, l’Ajuntament de Gandia i els agents econòmics i social de la Safor. En el marc de les ajudes impulases per GVA LABORA en aquesta edició de 2019, AT La Safor desenvolupa dos programes experimentals:

  •  Empreniment i innovació en els sectors clau de l’economia comarcal, on es llança l’Impulsa 2019. Un programa per visibilitzar les empreses en Internet.
  • Gamificació, transformació digital i networking per a la dinamització del mercat de treball. On la llançadora de competències 3.0, Urbajos i els clubs d’ocupació estan treballant amb persones aturades o que busquen una reconversió laboral.

Podeu consultar totes les activitats i més informació al web: https://www.urbalabgandia.com/impulsa-2019/
Comparteix:
Atenció amb cita prèvia Atención con cita previa
Visita la nostra agenda Visita nuestra agenda
Atenció telefònica: 96 295 96 97 Atención telefónica: 96 295 96 97