Organitzat per l’Ajuntament de Gandia i en col·laboració amb el Consell dels Joves, ACTIVA JOVE és un Programa d’oci que ofereix alternatives educatives, esportives, culturals, igualitàries i inclusives dirigides a tots els joves de la nostra ciutat.

Dins de les activitats programades per a aquesta edició, des de Urbalab Gandia, com a centre públic d’Innovació Social, volem donar a conéixer, entre altres, el Taller d’Iniciació a la Impressió 3D que pretén ser un acostament a aquesta tècnica per a aquells participants amb inquietuds tecnològiques i que els brindarà l’oportunitat de conéixer de primera mà què és una impressora 3D i el seu funcionament bàsic.

Aquest taller gratuït, dirigit a joves d’edats compreses entre els 12 i els 30 anys, es realitzarà el pròxim 29 d’octubre en el Poliesportiu Municipal de la Ciutat.

Les preinscripcions es poden realitzar via seu electrònica, de manera presencial sol·licitant cita prèvia en el Espai Jove de Gandia o, en el cas que disposen de la Targeta 12.35 enviant un correu a activajove@gandia.org adjuntant una foto de la targeta, el seu número de telèfon i la relació d’activitats en les quals està interessat a participar.

+ informació

https://activajove.gandia.org/index.html

Comparteix:
Atenció amb cita prèvia Atención con cita previa
Visita la nostra agenda Visita nuestra agenda
Atenció telefònica: 96 295 96 97 Atención telefónica: 96 295 96 97