Dins del Programa d’Enfortiment d’Agents d’emprenedoria de la Comunitat Valenciana, el CEEI-València, en col·laboració amb Urbalab Gandia, s’ha organitzat la jornada gratuïta “Per què Amazon no és la teua competència. O sí”. Serà el 5 de maig a les 10h, a Urbalab.

La sessió se centrarà en l’explicació pràctica de les eines de Diagnòstic de la Indústria, Client Misteriós i Benchmarking de la metodologia BIK Idea, amb la intenció que agents i persones emprenedores aconseguisquen obtindre d’ella els millors resultats, atés que del treball realitzat amb aquestes eines depén en gran part l’èxit de qualsevol projecte empresarial.

Si hi ha una cosa imprescindible per a posar en marxa un projecte és conéixer qui és realment la competència i com diferenciar-se d’ella.

En aquesta sessió es mostraran els actors i valors que cal tindre en compte per a identificar als competidors reals d’un negoci o projecte, s’ensenyaran tècniques per a fer-lo i s’explicarà com conéixer el lloc que s’ocupa en el mercat.

Tant si eres una persona emprenedora o un Agent de l’ecosistema emprenedor, aquesta jornada serà del teu interés. No te la perdes. Reserva la teua plaça.

Per a ampliar la informació

Comparteix:
Atenció amb cita prèvia Atención con cita previa
Visita la nostra agenda Visita nuestra agenda
Atenció telefònica: 96 295 96 97 Atención telefónica: 96 295 96 97