La suite d’ofimàtica de LibreOffice és un conjunt d’aplicacions informàtiques de productivitat. Dins de les seues eines està el processador de textos Writer, una eina prou potent per a escriure des d’una simple nota, fins a un llibre amb índexs, esquemes i altres continguts.

Per què usar LibreOffice?

• No existeix cap pagament de llicències
• Open Source (codi obert): totes les persones poden veure, modificar i distribuir el codi de manera lliure.
• Executable en múltiples plataformes: Windows, Mac US, Linux…
• Suport en més de 100 idiomes que inclou interfície, diccionari ortogràfic, divisió de paraules i sinònims.
• Codi i integració entre aplicacions: les seues aplicacions comparteixen codi sent molt similars entre si i més fàcils d’aprendre una vegada que ja coneixem una.
• Àmplia compatibilitat d’arxius: compta amb el seu propi format natiu, OpenDocument, i la capacitat d’obrir i guardar arxius en els formats habituals (Microsoft Office, PDF, HTML…)
• Actualitzacions gratuïtes regulars

Acostumats a altres programes d’ofimàtica més estandarditzats, l’adaptació a Writer en un primer moment, pot ser difícil a causa de desconéixer les dreceres de teclat o on estan les diferents eines del programa. Per això, en Urbalab Gandia hem creat dos nous cursos perquè pugues aprofundir en aquesta eina i sigues capaç de traure-li el màxim partit.

WRITER INICIACIÓ
Aprendràs l’ús bàsic de l’eina Writer, així com a conéixer els tipus d’arxiu que es poden crear i les gestions generals bàsiques.
El curs se celebrarà els dies 5, 6, 7 i 8 de setembre de 9:30h a 13:30h. L’últim dia de 9:30h a 12:30h.

WRITER AVANÇAT
Aprendràs a usar el processador de text ja d’una forma més productiva i a conéixer els estils de pàgina, a maquetar un text, a gestionar els estils i gràfics, a més de les dreceres de teclat necessaris per a treballar d’una forma més ràpida i, finalment, a com exportar els teus projectes.
El curs se celebrarà els dies 12, 13, 14 i 15 de setembre de 9:30h a 13:30h. L’últim dia de 9:30h a 12:30h.

Comparteix:
Atenció amb cita prèvia Atención con cita previa
Visita la nostra agenda Visita nuestra agenda
Atenció telefònica: 96 295 96 97 Atención telefónica: 96 295 96 97