Tots/es sabem que la manera de buscar ocupació ha anat evolucionant juntament amb la transformació del mercat laboral i de la societat. És més que evident que Internet ha estat una eina potencial en aquesta evolució i un gran determinant per a la difusió de les ofertes d’ocupació però també per a potenciar la visibilitat dels candidats.

A pesar que el mercat laboral s’ha vist afectat per la crisi derivada del COVID-19, l’últim que has de fer és desanimar-te, mantingues-te actiu perquè tot tornarà a la normalitat, així que anticipa’t al moment en què aquesta situació torni a la calma.

Mentrestant pots continuar familiaritzant-te amb els recursos de cerca d’ocupació que t’ofereix internet, com són els portals d’ocupació. Com sabràs són pàgines webs especialitzades en les quals les empreses publiquen les seves ofertes i tenen com a objectiu principal oferir als seus usuaris un servei de cerca online, de manera ràpida i simplificant el procés d’intermediació laboral entre candidats i ocupadors.

Sabries identificar els portals d’ocupació més eficaços?
A continuació, et proposem alguns d’ells perquè aprofites aquest període a casa i et familiaritzes amb aquests.

✓ Portals d’ocupació i empreses de selecció
✓ Muchos Ayuntamientos y el propio Servicio Público Estatal de Empleo (SEPE), los Servicios Regionales de Empleo y Organismos públicos, tienen sus portales en los que ofrecen ofertas.

✓ Molts Ajuntaments i el propi Servei Públic Estatal d’Ocupació SEPE, els Serveis Regionals d’Ocupació i Organismes públics, tenen els seus portals en els quals
ofereixen ofertes.

✓ A més existeixen portals d’ocupació especialitzats segons perfil professional: informàtics, professionals de l’ensenyament, de la sanitat, hostaleria i turisme,…

En aquest enllaç pots consultar https://marcaempleo.es/empleo/webs-empleopor-sectores/

✓ I si està entre els teus plans buscar ocupació a l’estranger?, pots consultar aquests enllaços que et facilitessin la teva labor de cerca.

No oblides que es tracta d’una situació temporal i quan les empreses comencen a reactivar-se és molt possible que comencen a preparar processos selectius.

Comparteix:
Atenció amb cita prèvia Atención con cita previa
Visita la nostra agenda Visita nuestra agenda
Atenció telefònica: 96 295 96 97 Atención telefónica: 96 295 96 97