L’Ajuntament de Gandia acull el proper dissabte 27 de maig el DIA DE LA CREATIVITAT, organitzat per La Càtedra d’Innovació del Campus de Gandia de la Universitat Politècnica de València. Tecnologia, Innovació, Creativitat, Empreniment i Medi Ambient són les temàtiques sobre les quals versaran les activitats programades en esta tercera edició.

Per tercer any consecutiu, la Catedrà ofereix a les poblacions que integren este organisme, entre elles Gandia, esta activitat oberta i gratuita per a tots els xiquets i xiquetes estudiants de primària i secundària en la que es divertiran aprenent amb les activitats organitzades. Així, la jornada es realitzará a les instal·lacions de l’Urbalab Gandia en horari de 09:30 a 13:00 hores on es podrà participar fins a 3 activitats a triar entre els tallers de Robótica, Òptica i realitat virtual, Financity, Thimker kids, Medi Ambient i Égaru, sempre i quan, els tallers triats no coincideixen en horari.

Per a participar cal realitzar la inscripció prèvia en la web www.campusjump.es  i complimentar el formulari per reservar plaça.

La Càtedra és el marc de col·laboració entre la Universitat Politècnica de València i les empreses Caixa Ontinyent, Productes Citrosol S.A., Dulcesol, ODEC Centre de Càlcul i Aplicacions Informàtiques SA, Azimut, La Tienda Home i els Ajuntaments de Gandia, Oliva i Tavernes de la Valldigna. Es va presentar al maig de 2014 i des de llavors ha desenvolupat desenes d’activitats per al foment de la innovació i la cultura emprenedora.

T’esperem a l’Urbalab Gandia.

Comparteix:
Atenció amb cita prèvia Atención con cita previa
Visita la nostra agenda Visita nuestra agenda
Atenció telefònica: 96 295 96 97 Atención telefónica: 96 295 96 97