L’Acord Territorial de la Comarca de la Safor llança el pròxim 3 de juliol DAO SAFOR, edició en línia, un dispositiu intensiu d’accés a l’ocupació. Amb l’objectiu de millorar i ampliar les possibilitats d’accés a l’ocupació de les persones desocupades de la comarca de la Safor. En ell, es potenciaran les competències i aptituds de les persones participants.

La nova edició de DAO SAFOR online es una formació que integra diferents eines TIC i és en un format online amb videoconferències síncrones. L’integra un paquet d’activitats pràctiques en les quals l’alumnat haurà de crear artefactes digitals que permeten avaluar l’aplicabilitat dels coneixements adquirits al llarg del curs.

Les persones participants treballaran més de 25 hores per potenciar la seua ocupabilitat, amb l’acompanyament en tot moment del personal tècnic del programa. El dispositiu està dividit en 3 blocs formatius:

Bloc 1. Marca personal e Identitat digital

Bloc 2. Networking digital

Bloc 3. Self Marketing

 

Arranca el 3 de juliol i va dirigit a persones en recerca activa d’ocupació que vulguen potenciar la seua ocupabilitat i tinguen ganes d’aprendre en un àmbit més innovador. Així com, els interessats han de tindre un nivell mig en competències digitals.

 

La inscripció a aquest dispositiu és de caràcter gratuït i es pot realitzar ací: https://bit.ly/3i1raDR

 

 

Més informació: https://www.urbalabgandia.com/dao-on-line/

 

 

 

 

Comparteix:
Atenció amb cita prèvia Atención con cita previa
Visita la nostra agenda Visita nuestra agenda
Atenció telefònica: 96 295 96 97 Atención telefónica: 96 295 96 97