El projecte AULA MENTOR, en el que col·labora l’Ajuntament de Gandia mitjançant Urbalab, ha convocat els cursos específics per a professorat, a instàncies de la Subdirecció General d’Orientació i Aprenentatge al llarg de la vida del Ministeri d’Educació i Formació Professional (MEFP). Es tracta de cursos que s’impartiran en la modalitat en línia però amb examen de tipus presencial.

 

Els cursos d’aquesta convocatòria són:

 

Els certificats que s’obtenen en aquests cursos poden inscriure’s en el Registre de Formació del Professorat del MEFP, de manera que són puntuables per a oposicions, capacitacions i convocatòries públiques.

El termini està obert des del passat 20 de gener i comprèn les convocatòries d’exàmens d’Aula Mentor que se celebraran en  abril i  juny de 2021. Cal assenyalar que les inscripcions en l’esmentat registre s’hi realitzaran entre els mesos de juliol i octubre, per la qual cosa no seran efectius fins octubre de 2021

Pel que fa al funcionament, condicions, preus i normes dels cursos seguiran el mateix procediment que qualsevol altre de les iniciatives d’Aula Mentor. Aleshores per a inscriure’s caldrà accedir a la pàgina web d’Urbalab Gandia, www.urbalabgandia.com, i buscar l’apartat Aula Mentor.

Comparteix:
Atenció amb cita prèvia Atención con cita previa
Visita la nostra agenda Visita nuestra agenda
Atenció telefònica: 96 295 96 97 Atención telefónica: 96 295 96 97