Des del Departament de Polítiques Econòmiques, Indústria, Comerç i Innovació, Urbalab Gandia apostem per la innovació i les tecnologies avançades, que ajuden a les empreses a ser competitives i a adaptar-se a un entorn en continu canvi, dissenyant solucions que responen a necessitats i problemes reals del voltant. Per això, ajudem als professionals i estudiants a formar-se un pas més enllà per ser el professional que les empreses necessiten, perquè les exigències del mercat van canviant molt de pressa.

Dins el marc d’aquestes activitats, llancem un curs GRATUÏT, única convocatòria d’enguany, Tècnic/a d’impressores 3D.· Dirigit a persones de qualsevol sector professional que s’encarreguen del funcionament i manteniment de les impressores 3D. Professionals tècnics (dissenyadors industrials, enginyers, arquitectes, dissenyadors de producte), estudiants de disciplines tècniques que vullguen millorar les seues capacitats cap al mercat de treball. Persones innovadores, empresàries, treballadores i emprenedores que busquen noves vies de negoci i hagen vist en la impressió 3D un potencial.

Aquest curs està pensat per a totes aquelles persones que tenen contacte amb la impressió 3D i vulguen conèixer amb precisió el hardware, muntatge, funcionament, manteniment i reparació de les impressores 3D. Per altra banda, aquest curs complementa el de Modelatge i impressió 3D que també s’ha dut a terme en varies ocasions a Urbalab. I la seua edició será única.

Els objectius són:

  • Conèixer la tecnologia d’impressió 3D.
  • Conèixer els errors de funcionament més habituals de la impressora per a trobar possibles solucions.

La duració del curs és de 44 hores en horari de matí de 9.30 a 13.30h i les jornades que s’impartirà el curs són: 17 de febrer al 2 de març.

La dada límit d’inscripció és el 10 de febrer. Tanmateix, hi haurà un procés de selecció previ per seleccionar 15 persones per a la seua realització.

És de caràcter gratuït i requereix inscripció prèvia des del següent enllaç: http://bit.do/fpeYA

Podeu obtenir més informació d’aquest curs i de la resta d’activitats del centre al lloc web d’ Urbalab.

Comparteix:
Atenció amb cita prèvia Atención con cita previa
Visita la nostra agenda Visita nuestra agenda
Atenció telefònica: 96 295 96 97 Atención telefónica: 96 295 96 97