Des d’Urbalab Gandia i dins de les actuacions del Projecte O-City liderat per la UPV-Gandia, posem en marxa el curs de Creació de continguts multimèdia per al món digital.

O-City és un projecte internacional, Erasmus+, per a la dinamització econòmica i educativa del patrimoni cultural i natural de les ciutats. Prenent com a base l’economia del coneixement, es tracta de generar aprenentatge a través de l’educació i promoció del patrimoni de les ciutats, a la vegada que s’estimula l’economia taronja. Aquest objectiu s’aconseguirà gràcies a la producció d’elements multimèdia que mostraran l’herència de les nostres ciutats: monuments, folklore, espais naturals.

El curs que s’ofereix des d’Urbalab Gandia, comença el pròxim 6 d’abril, és gratuït i s’estructura en tres mòduls: Fotografia, So i Guió, Edició; Al llarg de 48 hores, es brindaran continguts teòrics al costat d’una sèrie d’activitats pràctiques i s’explicarà de quina manera es pot utilitzar la fotografia com mitjà audiovisual per a divulgar els valors del patrimoni cultural i natural.

Està dirigit a persones sensibilitzades cap al patrimoni cultural i natural i amb interés per aprendre eines multimèdia per a la divulgació d’aquest, millorant les competències i recursos de treball dins dels nous objectius professionals del món digital.

Si estàs interessat en el curs, reserva la teua plaça. SÓN LIMITADES! No perdes aquesta oportunitat!

Tota la informació i inscripcions a la nostra Agenda.

Comparteix:
Atenció amb cita prèvia Atención con cita previa
Visita la nostra agenda Visita nuestra agenda
Atenció telefònica: 96 295 96 97 Atención telefónica: 96 295 96 97