Una botiga virtual pot obrir grans portes al teu negoci. Per un baix cost, aconseguiràs un aparador virtual dels teus productes, al qual podran accedir nous clients de tot el món, a qualsevol hora i des de qualsevol dispositiu.

Mitjançant WordPress pots crear un lloc web d’una manera senzilla, que a través de plugins, xicotets programes complementaris, pots modificar per a aportar noves funcionalitats com el crear una botiga en línia.

Per què crear el teu comerç electrònic en WooCommerce?
Existeixen una gran quantitat de plugins per a WordPress amb els quals podràs convertir el teu lloc web en una botiga virtual. No obstant això, WooCommerce és el plugin més popular, senzill i amb major suport existent en l’actualitat. Algunes dels seus avantatges són:

  • Plataforma molt flexible. Té infinites possibilitats de modificació i integració perquè pugues vendre tot tipus de productes.
  • Suport d’una gran comunitat darrere. És un plugin de codi obert que compta amb una comunitat activa, creant solucions a tots els nous problemes que es presenten.
  • Actualitzacions constants. Mensualment hi ha actualitzacions que afigen noves funcionalitats i milloren la seguretat.
  • Ingent quantitat de plantilles personalitzables que donaran un aire més professional a la teua botiga.

En Urbalab, hem decidit llançar una acció formativa dividida en dos cursos perquè pugues aprengues tot el necessari per a manejar WooCommerce i així pugues crear la teua pròpia botiga virtual.

 

ECOMMERCE, CREA EL TEU COMERÇ ELECTRÒNIC EN WOOCOMMERCE I
En aquesta primera part, crearàs una botiga dins de WordPress instal•lant el plugin WooCommerce. Aprendràs a administrar-ho, fer els ajustos generals, configurar la plantilla i gestionar els menús del plugin.

El curs s’impartirà de manera EN LÍNIA els dies 19, 20, 21, 22 i 23 de setembre de 15:30h a 19:30h.

Inscriu-te!

ECOMMERCE, CREA EL TEU COMERÇ ELECTRÒNIC EN WOOCOMMERCE II

En la segona part, s’aprofundirà encara més en l’ús de WordPress i el plugin WooCommerce. Amb aquest curs seràs capaç de crear productes simples i variables, exportar i importar productes, configurar els mètodes de pagaments, impostos i els tipus d’enviaments.

El curs s’impartirà de manera EN LÍNIA els dies 26, 27, 28, 29 i 30 de setembre de 15:30h a 19:30h.

Inscriu-te!

 

Comparteix:
Atenció amb cita prèvia Atención con cita previa
Visita la nostra agenda Visita nuestra agenda
Atenció telefònica: 96 295 96 97 Atención telefónica: 96 295 96 97