El Ministeri d’Educació i Formació Professional ha fet pública la convocatòria de cursos CISCO del programa de formació en línia  AULA MENTOR, en el que col·labora l’Ajuntament de Gandia mitjançant Urbalab.

En concret la relació de cursos programats i el període de matrícula, fins a exhaurir places, són:

Del 15 al 29 de gener es farà la matrícula de:

  • CCNA v7: Certificació Acadèmica CISCO en xarxes d’ordinadors. Aquesta certificació consta de 3 mòduls, cadascun d’ells amb una durada de 5 mesos. Els participants que desitgen completar cada mòdul hauran de mantenir activa la seua matrícula al llarg dels 5 mesos.
  • Mòdul 1 CCNA v7: L’objectiu del curs és presentar els conceptes i tecnologies bàsiques de la xarxa, desenvolupant competències necessàries per a planificar i implementar xarxes menudes.
  • Mòdul 2 CCNA v7: S’estudiaran els conceptes bàsics de commutació i enrutament d’una xarxa, ajudant així a planificar i implementar xarxes xicotetes, incorporant un ample ventall d’aplicacions.
  • Mòdul 3 CCNA v7: Amb aquest curs es pretén presentar els conceptes i tecnologies bàsiques de les xarxes impulsant el desenvolupament de les aptituds necessàries per a planificar i implementar les xarxes menudes.
  • CCNA CyberOps Associate: El curs aportarà formació en destreses per a conèixer les vulnerabilitats que es produeixen en ciberseguretat, els sistemes operatius que s’utilitzen, detectar els tipus d’atacs, els mètodes que s’utilitzen, protegir les dades personals i les corporatives, les infraestructures, etc. Per a realitzar aquest curs es recomana que l’alumnat tinga coneixements bàsics dels sistemes operatius Linux i Windows, coneixements de xarxes equivalents als mòduls 1 i 2 de CCNA. Cal assenyalar que la documentació està en anglés, però la llengua vehicular del curs serà l’espanyol.

Del 15 de gener a l’1 de febrer es matricularà:

  • Linux Essentials v.2: És un curs de Linux, desenrotllat per NDG que l’oferta al programa de la Cisco Networking Academy. S’impartirà en anglés.

 

Per a inscriure’s caldrà accedir a la web d’Urbalab Gandia www.urbalabgandia.com i buscar la secció de Projectes “Aula Mentor”. A partir d’eixe punt sols has de clicar en Matricula’t i seguir-ne les instruccions.

I si necessites informació més completa sobre els preus i les modalitats de pagament, consulta també la convocatòria completa.

Comparteix:
Atenció amb cita prèvia Atención con cita previa
Visita la nostra agenda Visita nuestra agenda
Atenció telefònica: 96 295 96 97 Atención telefónica: 96 295 96 97