L’ocupació protagonitza denou les activitats formatives a Urbalab Gandia

Per començar el dia 7 s’ha programat el curs “Com buscar feina per Linkedin”, una proposta de dues hores de durada, de 9:30 a 11:30h, que es planteja com a objectiu donar a conèixer aquesta eina.

Per al dia 19 està previst l’inici del curs “Prepara el teu Elevator Pitch i triomfa en la pròxima entrevista de treball”, que es distribuirà també en tres sessions de dos hores (09:30-11:30 h) els dies 19, 21 i 23 d’abril. Els seus continguts passen perquè les persones participants aprenguen a idear i estructurar una conversa amb l’entrevistador, explicant-li de forma breu les seues habilitats, capacitats i assoliments professionals per captar la seua atenció i demostrar la seua vàlua per al lloc de treball al que aspiren.

La següent activitat posada data començarà el dia 26 d’abril de 09:30 a 11:30h i en ella es tractarà sobre “Com cercar treball a la Safor”. Per a fer-ho possible es donaran a conèixer diferents eines per cercar ocupació a la Safor, s’establirà un itinerari individualitzat de recerca i s’ensenyarà a tindre una visió estratègica per decidir quins espais són més recomanables segons cada perfil i objectiu professional.

La darrera formació serà el dia 28 amb el títol “Xarxes socials per l’ocupació” i es distribuirà en tres sessions de dos hores, de 09:30 a 11:30 h, els dies 28, 29 i 30 d’abril. El curs se centrarà en aspectes com l’anàlisi de les principals xarxes socials, la recerca dels portals d’ocupació més adients, la utilització correcta de la marca personal digital o la planificació diària de la recerca activa en xarxes.

En tots els casos les sessions seran en línia per la qual cosa serà imprescindible que les persones participants tinguen dispositius electrònics amb accés a internet.

Comparteix:
Atenció amb cita prèvia Atención con cita previa
Visita la nostra agenda Visita nuestra agenda
Atenció telefònica: 96 295 96 97 Atención telefónica: 96 295 96 97