Davant aquesta situació insòlita i amb l’objectiu que les persones en cerca activa d’ocupació traguen el màxim profit a aquests dies de confinament, és fonamental que els demandants d’ocupació tinguen una rutina que els permeta seguir connectats amb
les tasques pròpies de la cerca, de manera que quan el mercat es reactive, no hagen de començar de nou, amb el consegüent minvament de ritme i de resultats.

En aquest sentit, la formació pot suposar una bona via per a reciclar-te professionalment i millorar la teua ocupabilitat.

QUIN CURS TRIE?

L’oferta de cursos en línia és gegantesca però, tenint en compte la tendència que mostrava el mercat laboral abans que el nostre món es quedés congelat, potser és el moment idoni per a aprofundir en una formació centrada en el món digital.
Sobre aquest tema destaca la proposta, enfocada en les competències digitals, de la Fundació Estatal per a la Formació en l’Ocupació (Fundae), en col·laboració amb el SEPE i grans empreses tecnològiques.

 

A través de la plataforma Digitalitza’t, podem accedir a tota la informació sobre les empreses que ofereixen aquestes formacions. https://www.fundae.es/digitalizate

 

Les empreses busquen a persones familiaritzades amb la tecnologia encara que el lloc no el requereixi explícitament.

Comparteix:
Atenció amb cita prèvia Atención con cita previa
Visita la nostra agenda Visita nuestra agenda
Atenció telefònica: 96 295 96 97 Atención telefónica: 96 295 96 97