Primer anem a contar-te d’una manera senzilla, què és açò del Inbound Màrqueting. No és més que una metodologia que combina, el màrqueting de continguts, el Social Media i el SEO. El seu principal objectiu és aportar contingut de qualitat, per a què l’usuari arribe a tu per l’univers d’internet.
Una vegada l’usuari t’ha trobat, es tracta de que no s’escape. Per a això, les tècniques del Inbound radiquen en acompanyar a aquest client durant tot el procés de compra, des del seu inici, donant-li el contingut apropiat per a maximitzar els punts de contacte entre la marca i el client. D’aquesta manera, es crea un vincle que acaba amb la fidelització del mateix. Es compon fonamentalment de continguts que es difundeixen mitjançant diferents canals (xarxes socials, blog, email màrqueting…) amb l’objectiu d’aconseguir el menor cost d’adquisició d’usuari possible i que obtinga un valor clau en el contingut trobat..
En definitiva, la clau és utilitzar una publicitat subtil i no invasiva (a diferència del màrqueting tradicional). No es tracta d’atacar als usuaris amb el contingut, sinó de què l’usuari arriben a la nostra marca atrets pel contingut.
Les avantatges que aportarà el Inbound a la teua marca són clares: Augmentaràs el teu nombre de leads i visites a la web, reduiràs el cost de cada lead i a més a més aconseguiràs fidelitzar als teus usuaris.
Creus que val la pena?
Si és així, no perdes l’oportunitat de conèixer esta estratègia i apunta’t al Taller de Inbound Màrqueting que es farà a Urbalab. S’inicia el proper 23 de maig. Les places són limitades. Sol•licita la teua!!

Comparteix:
Atenció amb cita prèvia Atención con cita previa
Visita la nostra agenda Visita nuestra agenda
Atenció telefònica: 96 295 96 97 Atención telefónica: 96 295 96 97