Amb motiu d’este dia 8 de Març, se celebra anualment el Dia Internacional de la Dona i es rep homenatge a totes les persones que han estat o estan treballant dia a dia per aconseguir una societat mes justa i igualitària.

És el que estan commemorant hui a l’aula les nostres alumnes, però amb l’afegit de fer-ho en anglès, doncs durant aquest mes, l’alumnat del Projecte Et Formem de L’ Ajuntament de Gandia s’està formant en les competències lingüístiques associades al mòdul d’anglès professional per a la gestió administrativa amb relació amb el Certificat de Professionalitat desenvolupat en aquesta segona etapa.

Res seria el mateix sense l’incalculable aportació que han fet les dones al llarg de la història. Es per això que aprofitem l’ocasió per donar suport a totes les dones que han lluitat per un món més just i equitatiu, amb respecte i dedicació.

Feliç dia de la Dona Lluitadora, Emprenedora, Treballadora, Empoderada … Happy Women’s Day Fighter, Entrepreneur, Worker, Empowered.

Programa subvencionat pel Servei Valencià d’Ocupació i Formació (Labora) i cofinançat pel Fons Social Europeu amb col·laboració amb L’Ajuntament de Gandia.

#SomLabora  #Formació  #FSE  #EtFormem #Labora   #Gandia   #Escolaocupació  #UrbalabGandia  #Ajuntamentdegandia #Inserciólaboral #EnsOcupemdelesPersones #gvalabora

Comparteix:
Atenció amb cita prèvia Atención con cita previa
Visita la nostra agenda Visita nuestra agenda
Atenció telefònica: 96 295 96 97 Atención telefónica: 96 295 96 97