Aula Mentor presenta una nova convocatòria de cursos gratuïts Mentor en Obert. La inscripció en els cursos es podrà realitzar de manera gratuïta a través de les Aulas Mentor.  Per a això, s’haurà d’escriure un correu electrònic a gandia@aulamentor.es indicant l’interés del curs a realitzar, dins del termini establit, del 10 al 16 de novembre de 2020. En el correu cal indicar: nom complet, DNI/NIE, data de naixement i telèfon de contacte.

Els cursos Mentor en Obert compten amb places limitades que seran assignades per rigorós ordre d’inscripció. La formació començarà el dia 19 de novembre de 2020. Aquests cursos no tenen examen presencial i per tant només s’emet el certificat d’aprofitament o assistència que emet Cisco en el cas dels seus cursos o el certificat que emeten els tutors en el cas de la resta.

Els cursos de la convocatòria de mentor en obert de novembre 2020 són els següents:

  • Linux Essentials (CISCO): curs d’introducció sobre el sistema operatiu Linux que ha sigut desenvolupat per NDG. Cada vegada és més important conéixer aquest sistema operatiu àmpliament estés en el món dels servidors d’Internet, en alguns equips d’usuari, en telèfons d’última generació, en equips de seguretat i en un llarg etcètera de sistemes. L’alumne farà pràctiques amb una màquina virtual des del començament del curs.

 

  •  Introducció a l’Internet de les coses (CISCO): El accés més gran a Internet combinada amb un nombre cada vegada major de dispositius dissenyats per a connectar-se està generant una quantitat il·limitada d’oportunitats. Tot estarà connectat! No es necessita coneixements previs en el tema. Pot fer aquest curs qualsevol persona interessada en el món de la connectivitat de totes les coses i amb uns coneixements mitjans d’informàtica.

 

  • Introducció a la Ciberseguridad (CISCO): El món interconnectat actual ens fa a tots més vulnerables als ciberatacs. Ja siga si t’atrau des del punt de vista laboral o simplement t’interessa protegir-te en línia i en les xarxes socials, aquest curs introductori és per a tu. S’exploren les cibertendencias, les amenaces i el tema de la ciberseguretat d’una manera rellevant. Aprendràs a protegir la teua privacitat en línia, coneixeràs més sobre els desafiaments que afronten les empreses, els governs i les institucions educatives.

 

  • Emprenedoria Digital (CISCO): Se centra en l’ensenyament d’actituds, comportaments i habilitats financeres i comercials crítiques amb l’objectiu d’ajudar-lo a triomfar en el lloc de treball del segle XXI. Aquest curs està dissenyat per a ajudar-lo a perfeccionar les habilitats que utilitzaria com a empleat en qualsevol treball. Moltes de les habilitats que s’aprenen en aquest curs es coneixen com a habilitats interpersonals.

 

  • Iniciació a Salesforce: SalesForce és un conjunt de programes la finalitat dels quals és gestionar la relació amb els clients, la qual cosa en el món empresarial es coneix com Customer Relationship Manager (CRM). Aquest curs presenta l’eina i proporciona els coneixements necessaris per a abordar una primera explotació. Duració del curs tres mesos.

 

  • Administració de Salesforce: El curs està dirigit a qualsevol persona que tinga interés a aprendre sobre processos de vendes o d’eines empresarials des del punt de vista tecnològic. Encara que no és necessari la realització prèvia del curs d’aula Mentor Introducció a Salesforce facilita la gestió de la plataforma i poder acabar el curs en el temps estipulat.

 

 

La matrícula en els cursos en obert de Cisco (Linux Essentials) ha de fer-se a les aules Mentor. Si un usuari es registra en la pàgina de Cisco directament, aqueixa matrícula no està inclosa en la convocatòria en obert de Mentor i no tindrà atenció tutorial.

Comparteix: