Aula Mentor ha fet pública la convocatòria de cursos oberts gratuïts, als que pots inscriure’t fins el 6 d’abril. Els cursos, que començaran el pròxim 12 d’abril, són:

  • Linux Essentials

  •  Introducció a Internet de les coses: per a conèixer la quantitat il·limitada d’oportunitats que suposa la connexió de les coses a internet

  • Introducció a la Ciberseguretat : per a aprendre a protegir la teua privacitat en línia i coneixer els reptes que afronten les empreses, els governs i les institucions educatives.

  • Empreniment Digital: se centra en l’ensenyament d’actituds, comportaments i habilitats financeres i comercials.

  • Iniciació i administració de Salesforce: dos opcions de cursos per a gestionar la relació amb els clientes, (Customer Relationship Manager –CRM)

  • Iniciació a la Física: s’estudiaran els conceptes i principis fonamentals del mètode científic, la cinemàtica, la dinàmica i les diverses formes d’energia.

La inscripció s’haurà de fer a la web d’Urbalab abans del 6 d’abril i l’assignació de les places serà per ordre d’inscripció.

Recorda que Aula Mentor és un programa de formació oberta i flexible, a través d’Internet, adreçada a persones que desitgen ampliar les seues competències personals i professionals.

La iniciativa, promoguda pel Ministeri d’Educació i Formació Professional en col·laboració amb altres institucions públiques i privades, disposa d’una àmplia gamma de cursos en matèries molt diverses, en els quals pots inscriure’t durant tot l’any. I, una vegada finalitzada l’acció formativa i superat un examen presencial que es realitza al nostre centre, rebràs un certificat expedit pel Ministeri.

Comparteix:
Atenció amb cita prèvia Atención con cita previa
Visita la nostra agenda Visita nuestra agenda
Atenció telefònica: 96 295 96 97 Atención telefónica: 96 295 96 97