L’Aula Mentor ens ofereix una gran varietat de cursos per a ampliar la nostra formació en temps de confinament. La formació en línia és una gran oportunitat que ens brinden les noves tecnologies. Ens permet adquirir coneixements i millorar les nostres competències d’una manera flexible, adaptant-nos al nostre ritme de treball i horari i sense necessitat de desplaçaments.

En un moment com l’actual, la formació en línia es converteix més que mai en un aliat que ens permet aprofitar el temps de confinament per a adquirir nous coneixements i habilitats. Totes aquestes competències i capacitats que adquirim, ens obriran portes en el nostre procés de cerca d’ocupació o desenvolupament personal.

Són moltes les entitats que estan aprofitant les TIC’s per a transformar la seua oferta formativa en online. I és que, si una cosa positiva podem extreure de moments de crisis és la cerca de nous reptes i oportunitats.

Des d’ Urbalab Gandia t’oferim des de ja fa anys la formació d’Aula Mentor, avalada pel Ministeri d’Educació i Formació Professional. Es tracta de formació en línia, flexible i tutoritzada, amb una àmplia oferta de cursos en diferents àrees, que et permetrà millorar les teves competències personals i professionals. Pots matricular-te en els seus cursos, en qualsevol moment i seguir-los sota la supervisió d’un tutor en línia.

Perquè hem de quedar-nos a casa, però no perdre oportunitats, és el moment d’aprofitar el temps i formar-nos. Des d’ací pots consultar tota l’oferta formativa i matricular-te en el qual tries. Des d’Urbalab Gandia et gestionem la matrícula i t’aclarim qualsevol dubte. Atendrem les teues consultes en gandia@aulamentor.es

Comparteix: