Assessorament per a
la creació d’empresa

Inici \ Assessorament per a la creació d’empresa

Des de la generació de la idea i el disseny del model de negoci, fins la creació, et donen el suport que necessites.

Orientació sobre la idea i model de negoci.

El procés d’emprendre requereix unes reflexions prèvies, sobre la idea, les capacitats, aptituds i habilitats. No totes les persones estan preparades per a emprendre, ni totes les idees són susceptibles de transformar-se en negoci. Per tot això, t’ajudem a realitzar un diagnòstic dels teus punts forts i febles como emprenedor i del grau de maduresa i viabilitat de la teua idea.

Assessorament per a fer el pla de negoci

A més a més, acompanyem en el desenvolupament de la teua idea, per a que siga capaç de transformar-la en un model de negoci viable i sostenible.

Assessorament per a fer el pla de negoci, analitzant la viabilitat económica, técnica i financera del projecte.

Informem sobre formes jurídiques, tràmits i obligacions fiscals.

Per a que sigues capaç de decidir quina és la forma més adient al teu projecte, segons el nombre de socis, tipus de responsabilitat patrimonial, activitat econòmica, etc. A més a més, t’assessorem sobre els tràmits de creació de la teua empresa i t’orientem sobre les obligacions fiscals que comporta.

Orientació sobre la recerca de finançament, ajudes i subvencions.

 

T’oferim orientació sobre els diferents tipus de finançament que pot triar, les seus característiques i requisits i quines són les entitats que faciliten aquest finançament. Ja siga fonts públiques com privades i fòrmules alternatives a les fonts tradicionals (business angels, crowdfunding, etc).
A més a més t’informem dels diferents tipus d’ajudes i subvencions que poden haver per al teu projecte, segons l’activitat empresarial , la forma jurídica de l’empresa o tipus d’inversió a desenvolupar.

Enllaços de consulta:

Atenció amb cita prèvia Atención con cita previa
Visita la nostra agenda Visita nuestra agenda
Atenció telefònica: 96 295 96 97 Atención telefónica: 96 295 96 97