Gandia comptarà l’any vinent amb una nova Llançadora Connecta Ocupació, un programa d’orientació laboral per a ajudar persones en desocupació a canviar i reactivar la seua cerca de treball en equip, amb noves tècniques d’orientació laboral i eines digitals, adaptades al nou mercat laboral, marcat per la transformació digital dels sectors professionals.
La iniciativa és totalment gratuïta. Està impulsada per Fundació Santa María la Real i Fundació Telefònica. Compta amb el cofinançament del Fons Social Europeu (a través del programa operatiu POISES) i la col·laboració de l’Ajuntament de Gandia.

Qui pot participar?
La Llançadora Connecta Ocupació començarà al febrer i estarà operativa fins a finals de juliol de 2022, per a oferir de manera gratuïta orientació laboral fins a un màxim de 30 persones. Poden participar homes i dones en atur o desocupació, amb edats compreses entre els 18 i els 60 anys. Poden tindre qualsevol nivell d’estudis (ESO, Formació Professional, Batxillerat, Universitat, Màster, etc.) i procedir de qualsevol sector professional, amb o sense experiència prèvia.

Format mixt: en línia + presencial
Les persones que resulten seleccionades per a participar en el programa es reuniran diversos dies a la setmana de manera virtual (a través de diferents aplicacions informàtiques) i de manera presencial en el centre Urbalab Gandia, cedit gratuïtament per l’Ajuntament. Allí es comptarà amb totes les mesures d’higiene, seguretat i distància social requerides. No obstant això, el programa podrà passar a un format totalment en línia si així es requereix per la situació de la pandèmia.

Quines activitats faran?
Comptaran amb l’assessorament d’especialistes en orientació laboral, eines digitals i contactes amb empreses, que els guiaran per a millorar la seua ocupabilitat i perseguir la seua inserció. Realitzaran dinàmiques d’intel·ligència emocional per a aprendre a desenvolupar un pla integral de prospecció laboral i focalitzar el seu objectiu professional; actualització de currículums i simulacions d’entrevistes de treball; mapes d’ocupabilitat i contactes amb empreses. També aprendran a usar noves eines digitals, aplicacions i xarxes socials per a impulsar la seua cerca d’ocupació en l’entorn en línia

Inscripcions
Les persones interessades a participar en aquest programa disposen fins al 14 de febrer per a formalitzar la seua inscripció a través de la web: www.lanzaderasconectaempleo.es  També poden fer-ho de manera presencial en les instal·lacions de Urbalab Gandia (carrer Fundació Vicente Ferrer, 6), sol·licitant cita prèvia en www.gandia.org

Comparteix: