El programa ‘Llançadora Connecta Ocupació’ arriba a Gandia. per a ajudar i guiar a persones en situació de desocupació a reactivar la seva cerca de treball amb noves tècniques i eines, reforçant les competències transversals i digitals.


Aquest programa de llançadora és de caràcter gratuït. Totes van destinades a persones en desocupació, amb edats compreses entre els 18 i els 60 anys, amb diferents nivells formatius i trajectòries professionals.

És un programa d’orientació i acompanyament laboral a persones en desocupació perquè aprenguen a dissenyar un pla integral de cerca d’ocupació amb noves tècniques i eines, concordes al nou mercat laboral que demanda la transformació digital de totes les professions.

Té un format mixt: presencial + digital. Els seus participants es reuneixen diversos dies a la setmana en sessions virtuals, a través de diferents aplicacions informàtiques; i sessions presencials, en instal·lacions cedides gratuïtament per diferents administracions públiques, comptant amb totes les mesures de seguretat, distanciament i higiene davant la pandèmia.

Compten amb el suport i l’assessoraent de tècnics especialitzats, que els conduiran per a millorar la seua ocupabilitat i perseguir la seua inserció. Per a això, realitzen un mòdul inicial d’habilitats digitals; dinàmiques d’intel·ligència emocional per a aprendre a desenvolupar un pla de prospecció laboral; actualització de currículums i simulacions d’entrevistes de treball; mapes d’ocupabilitat i contactes amb empreses. 

Les persones interessades a participar en aquest programa disposen fins al 9 de novembre per a formalitzar la seva inscripció en www.lanzaderasconectaempleo.esla web de Urbalab Gandia.

Les dates de realització seran del 23 de novembre del 2020 fins al 23 d’abril de 2021.

Aquesta iniciativa està impulsada per Fundació Santa María la Real i Fundació Telefònica, que compten amb la col·laboració de l’Ajuntament de Gandia el cofinançament del Fons Social Europeu.

 

Comparteix:
Atenció amb cita prèvia Atención con cita previa
Visita la nostra agenda Visita nuestra agenda
Atenció telefònica: 96 295 96 97 Atención telefónica: 96 295 96 97