El passat dimarts dia 19 de febrer es va realitzar la primera jornada informativa DAO Safor. Dispositiu  d’Accés a l’Ocupació, que continuarà els pròxims dies 20 i 21  de febrer a Urbalab Gandia amb dues jornades cada dia a les 10h i a les 12h.

Aquest programa està integrat dins de marc de l’Acord Territorial de la Comarca de la Safor, “La Safor Emprén”. Té com a objectiu afavorir l’ocupabilitat de la comarca de La Safor i està orientat a persones en recerca d’ocupació que coneguen el seu àmbit professional.

DAO Safor, Dispositiu  d’Accés a l’ Ocupació, va dirigit a:

  • Persones amb àmplia experiència laboral en el sector o lloc de treball que pot ser ràpidament capitalitzada en el procés de recerca de treball.
  • Persones amb molta formació, amb poca o molta experiència laboral, que pot ser fàcilment aprofitada en l’empresa.

Tots dos grups han de tindre clarament definit el seu objectiu professional.

Si et veus reflectit en algun dels dos perfils no dubtes a fer la preinscripció o inscriure’t en alguna de les jornades informatives des de l’Agenda d’Urbalab.

El dispositiu d’accés a l’ocupació es distribueix en 4 fases per les quals has de passar i que culmina amb la fase de formació pràctica en empresa com queda representat en el següent gràfic:

 

Tota la informació la teniu al web d’Urbalab Gandia.

Comparteix:
Atenció amb cita prèvia Atención con cita previa
Visita la nostra agenda Visita nuestra agenda
Atenció telefònica: 96 295 96 97 Atención telefónica: 96 295 96 97