Han sigut aprovades en el BOP de 7 de juliol les ajudes directes de l’Ajuntament de Gandia per a foment de l’activitat turística front la crisi sanitària.

L’objecte d’aquesta convocatòria és donar resposta a l’especial afecció del sector turístic front la crisi sanitària produïda per la Covid-19 i les mesures de l’estat d’alarma. De manera concreta, aquesta ajuda té com a finalitat fomentar el turisme per mitjà d’aquelles empreses i entitats del sector que realitzen activitats destinades a oferir a turistes i visitants, serveis, productes i experiències lligats als recursos i atractius turístics de Gandia, tant els establiments hotelers, empreses turístiques i entitats gestors d’espais d’especial atracció turística.

S’han establert tres línies diferents de subvenció:

  • Per a establiment hotelers i càmpings
  • Per a empreses turístiques amb la distinció SICTED
  • Per a espais i recursos de caràcter turístic

Poden ser beneficiaris d’aquesta subvenció microempreses i pimes, qualsevol que siga la forma jurídica (persona autònoma, CB, SC, SL, cooperatives, etc), que complisquen amb els requisits establerts per a cada línia i en tots els casos que l’activitat s’haja vist suspesa pel que es disposa en la normativa dictada durant l’estat d’alarma.

El termini per a la seua sol·licitud és des del 8 de juliol al 4 d’agost de 2020

Pots consultar les bases i accedeix a la seua tramitació

Comparteix: