Si t’apassiona la tecnologia, segur què has sentit parlar d’ARDUINO.
I per què hi ha tants adeptes? Segurament, perquè es tracta d’una tecnologia fàcil, que permet crear des del més senzill a allò més complex. Apte per a experts, però també per a novençans.
Arduino és una empresa de hardware lliure què fabrica plaques amb un microcontrolador i un IDE (entorn de desenvolupament) amb les què qualsevol usuari pot crear projectes de tot tipus. La idea és que els usuaris, tant els avançats com els que s’inicien, puguen muntar una placa ells mateixa creant un disseny únic per a les seues necessitats i usar-la lliurement sense tindre què comprar una pre-fabricada. La utilitzen artistas, dissenyadors, estudiants de programació o robòtica i qualsevol altra persona interessada en crear objectes o entorns interactius, o simplement per hobby.
Hi ha molts projectes què es poden crear utilitzant una placa de Arduino, des de una consola de videojocs del tamany d’una targeta de crèdit, un sistema d’alarma per a finestres i portes en la nostra casa, un sistema de control de llums amb sensor de moviment… Les possibilitats són múltiples, perquè en definitiva, estem immersos en un entorn digital, tots els objectes porten microcontroladors. Arduino serveix, casi què, per automatitzar qualsevol cosa que te s’ocurrisca.
T’atreveixes a acostar-te a aquesta tecnologia?
Urbalab Gandia, des del seu Espai Maker, t’ho posa fàcil. Inscriu-te al Taller de Introducció a la Tecnologia Arduino, que s’inicia el proper 9 de juliol, de 9.30h a 13.30h.
El curs està dirigit a persones amb inquietuds tecnològiques i amb ganes de descobrir noves eines. No es requereixen coneixements previs ni d’electrònica ni de programació Al finalitzar, els participants contaran amb les habilitats, recursos i coneixements necessaris per a poder planificar, dissenyar, prototipar i construir els seus propis circuits amb Arduino.
Les places són limitades. T’ho vas a perdre?
Pots inscriure’t al següent enllaç

Comparteix: