Cada vegada més, els tràmits amb les entitats públiques es fan de manera telemàtica, per això es fa necessari que la ciutadania adquirisca coneixements de tramitació electrònica i puga sentir-se còmoda en la realització d’aquesta mena de gestions.

La tramitació electrònica permet presentar la documentació i agilitar els tràmits, utilitzant la gestió electrònica de manera transparent, ja que tot queda reflectit en l’expedient de cadascun.
D’altra banda, ofereix la comoditat de realitzar tots els tràmits en xarxa, és a dir, sense haver de desplaçar-se ni esperar cues. D’aquesta manera, els tràmits són molts més ràpids i còmodes per a els/les usuaris/as.
Els beneficis de la tramitació electrònica són:
– Poder realitzar tràmits des de qualsevol lloc, a qualsevol hora i dia.
– Tindre major control i seguretat sobre els tràmits i la documentació que presentem.
– Major agilitat en els tràmits, de manera que l’Administració puga resoldre en menor termini de temps.
– Obtindre un major grau de seguretat jurídica, atés que totes les accions que es realitzen, quedaran anotades en l’expedient electrònic.

Per tot això, URBALAB posa a la vostra disposició dos cursos de diferents nivells perquè aprengues tot el que necessites per a dur a terme totes les teues gestions de manera electrònica.

COM FER TRÀMITS ELECTRÒNICS INICIACIÓ
Aquest curs va dirigit a totes aqueixes persones que vulguen iniciar-se en la tramitació electrònica. En ell adquiriran tots els coneixements bàsics per a dur a terme tràmits electrònics.
El principal objectiu d’aquest curs és, d’una banda, comprendre què és l’Administració Electrònica i conéixer la llei 11/2007 per a posar-la en pràctica. I per un altre, identificar les diferències entre certificació digital, la signatura electrònica i el DNI electrònic, així com saber com tramitar en Hisenda, Seguretat Social, Ajuntaments i GVA.
El curs se celebrarà els dies 7, 8, 9 i 10 de març, de 9.30h a 13.30h i l’últim dia de 9.30h a 12:30h.

COM FER TRÀMITS ELECTRÒNICS AVANÇAT
Aquest curs va dirigit a persones que ja tinguen alguna noció sobre el que és l’Administració Electrònica. En ell aprendran a traure-li el màxim partit als seus tràmits i gestions telemàtiques.
Els objectius del curs són comprendre els aspectes més rellevants de l’actuació i funcionament del sector públic per mitjans electrònics, aprendre com renovar, anul·lar o revocar un certificat digital i a saber què és una licitació electrònica i com utilitzar-la. A més, en aquest curs aprendràs a usar les principals apps de tramitació electrònica.
El curs se celebrarà els dies 21, 22, 23 i 24 de març, de 9.00h a 14.00h.

Els cursos són gratuïts i les places limitades. Inscriu-te reserva ja la teua plaça!

Comparteix:
Atenció amb cita prèvia Atención con cita previa
Visita la nostra agenda Visita nuestra agenda
Atenció telefònica: 96 295 96 97 Atención telefónica: 96 295 96 97