Ajudes per a la transformació digital del xicotet i mitjà comerç de Gandia

 

L’Ajuntament de Gandia ha preparat una nova tanda d’ajudes dirigides al xicotet i mitjà comerç, que continuen amb el negoci malgrat les dificultats derivades, primer d’una pandèmia i ara d’una crisi energètica derivada de la guerra a Ucraïna. Dins d’aquest paquet d’ajudes, les primeres que s’executaran tenen a veure amb inversions per a la digitalització dels comerços de Gandia, amb equipament, tant en programari com en maquinari, que permet a aquests comerços millorar la gestió comercial en aspectes com la facturació, comerç electrònic o control d’existències. La partida pressupostària per a aquests ajuts és de 75.000€ i es concediran fins a esgotar el crèdit.

Amb esta línia de subvenció podreu accedir a l’adquisició de:

 1. Equipament d’adquisició obligatòria:
  Per accedir a la subvenció serà necessària l’adquisició conjunta del següent equipament:

   

  • Impressora de tiquets.
  • Lector de codi de barres.
 2. Equipament opcional:
  Adicionalment a l’equipament anteriorment assenyalat com a obligatori, serà subvencionable l’adquisició dels següents elements:

   

  • Ordinador de sobre taula (s’exclou l’adquisició d’ordinadors portàtils).
  • Monitor TPV tàctil.

El valor màxim de la subvenció serà de 1000€ per a l’adquisició de tot el conjunt d’equipament (IVA exclòs).

En cas de disposar ja d’ordinador es podrà accedir a la sol·licitud de la subvenció per a la compra de la impressora de tiquets i el lector de barres. El valor màxim subvencionable per a aquestes dues peces serà de 200€ (IVA exclòs).

L’import de la subvenció serà:

 1. Per a l’adquisició de l’equipament obligatori (Impressora de tiquets i lector de codi de barres) la subvenció serà com a màxim de 200 euros (IVA exclòs). S’inclouran a l’import de la subvenció, si escau, les despeses d’instal·lació i posada en funcionament de l’equipament adquirit.
 2. Per a l’adquisició de l’ordinador de sobre taula la subvenció serà com a màxim de 550 euros (IVA exclòs). S’inclouran a l’import de la subvenció, si escau, les despeses d’instal·lació i posada en funcionament.
 3. Per a l’adquisició del monitor TPV tàctil la subvenció serà com a màxim de 250 euros (IVA exclòs). S’inclouran a l’import de la subvenció, si escau, les despeses d’instal·lació i posada en funcionament.

Les sol·licituds d’ajudes s’hauran de presentar per via telemàtica a través de la Seu Electrònica de l’Ajuntament i es podran formalitzar des del 24 de novembre de 2022 fins al 16 de desembre de 2022, tots dos inclosos.

La digitalització és un pilar fonamental per a la millora de la competitivitat dels comerços locals. Afortunadament cada cop són més els comerços i xicotetes empreses que semblen adonar-se de la necessitat de digitalitzar-se.
Un cop resolta la concessió de l’ajuda, es realitzarà un pagament únic anticipat pel 80% de l’import justificat en una factura proforma del equipament que s’adquirirà. El pagament del 20% restant s’efectuarà una vegada el beneficiari presente la justificació mitjançant la factura legal acreditativa del pagament realitzat.

Atenció amb cita prèvia Atención con cita previa
Visita la nostra agenda Visita nuestra agenda
Atenció telefònica: 96 295 96 97 Atención telefónica: 96 295 96 97