Què és? 

DAO SAFOR és un programa intensiu i personalitzat, orientat a millorar i ampliar les teues possibilitats de trobar feina. En ell faràs pràctiques no laborals i rebràs formació experiencial per part de les empreses de la Comarca, a més de potenciar les teues competències i habilitats, acompanyat en tot moment pel personal tècnic del programa.

A qui va dirigit?

  • Persones amb àmplia experiència laboral en el sector o lloc de treball que pot ser ràpidament capitalitzada en el procés de recerca de treball.
  • Persones amb molta formació, amb poca o molta experiència laboral, que pot ser fàcilment aprofitada en l’empresa.

Tots dos grups han de tindre clarament definit el seu objectiu professional.

Si et veus reflectit en algun dels dos perfils no dubtes a fer la preinscripció o inscriure’t en alguna de les jornades informatives desde l’Agenda d’Urbalab.

Que m’ofereix?

  • Donar-te a conèixer als responsables de recursos humans d’algunes empreses de la comarca.
  • Assessorament personalitzat i consells pràctics de professionals de RRHH d’empreses relacionades amb el teu sector.
  • Ampliar i millorar les teues competències necessàries per trobar treball.
  • Adquirir nous coneixements i habilitats per a que sigues un treballador del segle XXI.
  • Intermediar amb les empreses per conèixer quins són els sectors professionals on trobar treball.

Com funciona?

El dispositiu es distribueix en 4 fases per les que has de passar i que culmina amb un webinar amb empreses de la comarca:

L’equip tècnic de l’Acord Territorial de la Safor t’acompanya durant tot el procés realitzant un seguiment a les teues necessitats

Preguntes freqüents

QUIN COMPROMÍS TINC COM A PARTICIPANT?

A tots els participants us demanarem un compromís d’assistència i no podreu faltar a cap de les formacions i activitats planificades durant les setmanes de duració.

QUINA DURACIÓ TINDRÀ?

El dispositiu té una durada de un mes de formació teòrica i pràctica en línea.

CONVOCATÒRIES

Constarà de 3 dispositius de  participants per edició. Les accions del programa es desenvoluparan de març a setembre de 2020. Les dates de les edicions són:

1a edició: durant el mes de març. (presencial)

2a i 3a edició: juliol (en línea)

4a i 5a edició: setembre (en línea)

6a edició: octubre (semipresencial)

Pròximes edicions en novembre: consultar agenda 

 

 

 

PUC PARTICIPAR?

Et busquem, si eres una persona amb:

• Amplia experiència laboral en el sector o lloc de treball que pots ser ràpidament capitalitzada en el procés de recerca de treball.
• Molta formació, amb poca o molta experiència laboral, que pot ser fàcilment aprofitada en l’empresa.
• Persones amb disponibilitat, proactivitat, compromís, constància, aptitud i actitud, i interès en millorar les seues competències.

A més a més, has de tindre clarament definit el teu objectiu professional i trobar-te en procés de recerca activa d’ocupació centrada en el sector professional pel qual t’identifiques.

VULL PARTICIPAR, QUÈ FAIG?

Accedeix a la web d’Urbalab (www.urbalabgandia.com ). Allí trobaràs les dates de les sessions informatives a les quals pots vindre per obtindre més informació i al mateix web tindràs l’opció de inscriure’t al procés de selecció.

COM SERÀ EIXE PROCÉS DE SELECCIÓ?

T’entrevistarem per valorar la teua formació, les teues competències digitals, la formació complementaria, disponibilitat, compromís, proactivitat i coneixement del teu sector professional.

QUÈ PASSA SI NO AVANCE AL PROCÉS DE SELECCIÓ?

Les persones no seleccionades podran accedir a un servei d’assessorament personalitzat amb personal tècnic especialitzat i tindran un itinerari formatiu per millorar les seues competències i auto coneixement i per poder tornar a formar part del procés de selecció del DAO Safor.

QUE FORMACIONS S'IMPARTIRAN AL DISPOSITIU?

L’ART DE LIDERAR
Team Building: Treballar la importància de l’adaptabilitat, del treball en equip, de col·laborar i cooperar amb els demes, formar part d’un grup i treballar junts, a més de donar les eines necessàries per poder resoldre els conflictes.
Comunicació i negociació eficaç: Treballar eines per a comunicar-se, les habilitats per prendre les decisions i l’art de dialogar i negociar.
PRODUCTIVITAT DIGITAL
Identitat digital: Com mostrar-se en internet per millorar la nostra ocupabilitat.
Social Media Management: Es donaran a conèixer les últimes tendències en xarxes socials tant personal com professionals. L’objectiu és aportar a les persones participants aquests coneixements per diferenciar-los de la resta de candidats/es.
Gestió de projectes: Treballar la productivitat i la gestió del temps per ser més eficient en el nostre treball i obtindre millors resultats.
RECURSOS PER A LA FEINA
Curriculum l’eina clau : Treballar el cv i la seua adaptació a l’ocupació i el sector d’activitat. Donar a conèixer eines per donar un valor al teu cv i diferenciar la teua candidatura.
BAE Digital: Treballarem la recerca activa de feina i formació a traves de les eines digitals
Self Marketing: Els diferents processos de selecció a través de la gamificació per poder enfrontar-se a la selecció de personal
Formació en competències específiques de l’ocupació i sector professional amb implicació de les empreses del sector
Aquesta és una fase de formació a la carta dirigida a totes les persones participants del DAO. Estarà enfocada a facilitar el coneixement i l’adaptació al lloc de treball i sector d’activitat on es centra la recerca de treball de les persones candidates. Tanmateix, té l’objectiu d’ampliar els diferents coneixements adquirits i millorar en aquelles competències específiques que són necessàries en les empreses participants. Es per això que es demanarà la col·laboració de les empreses, entitats i agents del territori relacionats directament amb els distints sectors professionals. La capacitació es realitzarà a través de càpsules formatives especialitzades que milloren les competències i l’empleabilitat de les persones participants.
Formació a càrrec d’empreses.
Formació a càrrec de formadors experts especialitzats.
Formació a càrrec del personal tècnic del DAO Safor.

QUINES SON LES COMPETÈNCIES CLAU QUE TREBALLAREM DURANT EL DISPOSITIU?

Hem triat 7 de les 21 competències clau per ser les mes demandades pel teixit empresarial de la comarca. Aquestes competències a desenvolupar són:

• Aprenentatge i utilització de coneixements: és la inquietud i la curiositat constant per aprendre o saber més.
• Comunicació: millor al forma de explicar, transmetre i negociar de manera clara i comprensible.
• Compromís amb l’organització: és la capacitat i voluntat d’orientar els interessos propis i els objectius de l’empresa.
• Treball en equip i cooperació: Implica la col·laboració amb altres i treballar de forma cooperativa.
• Planificació i organització: és la capacitat per a prioritzar i garantir el compliment dels resultats esperats.
• Flexibilitat i gestió del canvi: És l’habilitat d’adaptar-se i treballar eficaçment en diferents i variades situacions.
• Orientació al client: Implica un desig de ajudar o servir als clients, de satisfer les seves necessitats. Significa centrar per descobrir o satisfer les necessitats dels clients

De forma mes personalitzada tractarem les altres competències en funció de les necessitats dels participants en el dispositiu

PREINSCRIPCIONS

www.urbalabgandia.com/agenda

telèfon: 962959697
Urbalab Gandia
C/ Fundació Vicente Ferrer, 6.
46702 Gandia

PUC PARTICIPAR EN FORMACIONS DEL DAO SENSE ESTAR AL PROGRAMA?
Les accions formatives del DAO estan reservades en exclusiva per als que han estat admesos a el dispositiu en curs.
Atenció amb cita prèvia Atención con cita previa
Visita la nostra agenda Visita nuestra agenda
Atenció telefònica: 96 295 96 97 Atención telefónica: 96 295 96 97