Hui s’acomiada l’E.O. Et Formem “Sistemes d’informació per al desenvolupament socioeconòmic de Gandia” que amb tanta il·lusió hem posat en el seu desenrotllament.

Ha sigut un plaer i un orgull per a l’equip tècnic formar part d’aquest projecte que ha comptat amb el recolzament del Servei Valencià d’Ocupació i Formació (Labora), Fons Social Europeu i l’Ajuntament de Gandia, doncs els resultats i el treball fet amb l’alumnat han sigut molt satisfactoris. L’alumnat ha estat implicat  dia rere dia i ha demostrat molt d’ interès en aprendre per a després poder reprendre la seua vida laboral. S’ha format un equip molt competent i, encara que moltes participants ja havien treballat abans en el sector de l’administració, s’ha de dir que tot canvia i han adquirit competències per a la nova era digital, a més de la formació en les aptituds socials, emocionals, resolutives i de comportament que com són el lideratge, l’ adaptabilitat i flexibilitat, la capacitat de col·laboració i treball en equip i la gestió del temps. Totes elles fan que es permeta un millor desenvolupament a nivell social, i uns millor resultats davant de qualsevol situació. I precisament en tot açò és en el què s’ha posat més èmfasi.

Tanmateix, s’ha de dir que totes les activitats i accions han contemplat la transversalitat en temes d’igualtat de gènere, inclusió social i diversitat funcional atenent als principis rectors de normalitat, equitat, inclusió, accés universal per la participació, aprenentatge i eliminació de totes aquelles barreres que limiten el ple accés a la informació, participació i aprenentatge.

Sota el braç s’emporten una certificació per a desenvolupar tasques lligades al perfil administratiu del Certificat de Nivell 2 “Activitats Administratives en la relació amb el client”, però abans han hagut de formar-se i treballar de valent amb l’objectiu de desenvolupar noves competències i ampliar coneixements i currículum per a futures oportunitats de treball.

Al remat, els resultats han sigut molts satisfactoris posant de relleu que aquest programa mixt de formació i ocupació contribueix no sols a la qualificació professional dels participants, sinó que, a més la ciutat s’ha beneficiat de les seues accions, el que mereix un reconeixement i un agraïment al gran treball camp amb la realització d’enquestes a peu de carrer a la fase 1 i al treball específic en els diferent departaments d’administració de l’ Ajuntament de Gandia.

  #SomLabora  #Formació  #FSE  #EtFormem #Labora   #Gandia   #Escolaocupació  #UrbalabGandia  #Ajuntamentdegandia #Inserciólaboral #EnsOcupemdelesPersones #gvalabora

@ajuntamentdegandia @GVALabora

Comparteix: