La Cambra de Comerç de València i IVACE Internacional en col·laboració amb el ICEX presenta en Urbalab Gandia una nova edició de “Comença a Exportar”. El programa està integrat per tres tallers formatius gratuïts que posaran en coneixement de les empreses tot allò que necessiten saber sobre formació, oportunitats i ajudes disponibles a través dels programes d’internacionalització, amb l’objectiu de donar-los suport en els seus processos d’expansió internacional.
La internacionalització de les empreses és un factor de competitivitat d’aquestes. La globalització ha permés que qualsevol pime, fins i tot micropime, puga portar el seu negoci a qualsevol lloc del món, obrir nous mercats i arribar a un major nombre de clients, ampliant així les oportunitats.
Amb programa “Comença a Exportar”, les empreses del territori podran preparar-se per a aprofitar l’oportunitat que suposa la internacionalització.

Aquesta edició es compon de tres sessions presencials en col·laboració amb l’Ajuntament de Gandia, en les quals es tractaran diferents continguts relacionats amb la internacionalització de l’empresa. En la primera es farà una presentació institucional per a donar a conéixer tots els suports en l’eixida a mercats exteriors.
Les sessions es desenvoluparan en Urbalab Gandia el 27, 28 i 29 de setembre de 2022, en horari de 10h a 13h.
Els tallers van dirigits a les empreses que vulguen iniciar el seu camí cap a la internacionalització. Tota aquella empresa interessada ha de fer la inscripció i reservar la seua plaça.

Inscripció i programa

Comparteix: