El regidor de Polítiques Econòmiques i Comerç, Ferran Martínez, acompanyat de l’edil d’Economia i Hisenda, Salvador Gregori, i del president de la Cooperativa de Comerciants del Centre Històric (en representació de les sis associacions comercials de la ciutat), Pedro Izquierdo, ha presentat  el projecte de plataforma digital local per a la comercialització, venda i visibilitat en línia dels productes i serveis de les empreses de la ciutat. Es tracta d’ un projecte en el qual Ajuntament i sector venen treballant des de fa molt de temps, gràcies a un conveni de col·laboració amb FAES; el primer Market Place de Gandia, batejat amb el nom de “TIBER.ES”, Local Shopping Gandia. Està finançat al 100 % per l’Ajuntament i és propietat al complet de les sis associacions comercials de la ciutat, que han creat un equip de gestió.

“Tiber.es és un centre comercial virtual on s’ofereixen els productes i els serveis dels establiments de Gandia adherits. Es tracta de la fórmula imbatible, més clara, de defensar el comerç tradicional de Gandia, ja que amplia les possibilitats de negoci i suma els aspectes positius de la venda on line (rapidesa, agilitat, accessibilitat…) i presencial (proximitat, assessorament, professionalitat…), ha destacat Martínez.

Una fórmula local per a un àmbit d’actuació, de moment, estatal que, a més possibilitarà els usuaris de Gandia, la Safor i les comarques veïnes combinar les dues fórmules, ja que els comerços han de tindre obligatòriament establiments físics oberts a la ciutat.

El dia 27 d’octubre, a Urbalab, dins del Programa “Digitalitza el teu comerç”, es desenvoluparà un taller per a mostrar aquesta plataforma i les seues característiques. A la mateixa vegada, s’inicia el procés de subscripció, a través de www.tiber.es, dels establiments interessats (els primers a fer-ho es beneficiaran del 60% de descompte). L’equip de tiber.es farà una atenció i formació personalitzada de les empreses inscrites.

El 2 de novembre es presentarà públicament al sector, a les 20.30 h, a Foment AIC. La intenció és que estiga enllestit abans de Nadal.

Comparteix: