Xecs Consum Gandia

Si tu poses 50€,
nosaltres en posem 50€ més*

Comprar al comerç de Gandia,
costa menys i compta més

*Fins a 100€ per persona entre les dos quanties, amb totes les combinacions de xecs de 20€ i 10€.

#XecsConsumGandia
Fins a 1.000.000€

L’Ajuntament de Gandia, amb la col•laboració de les associacions de comerciants de la ciutat, ha posat en marxa una sèrie de mesures dirigides a pal•liar, en el possible, els efectes de la pandèmia en el sector del comerç i els serveis.

L’Ajuntament ha destinat 500.000 € del pressupost municipal per a incentivar el consum entre el xicotet comerç i altres establiments de diferent sector de la ciutat de Gandia en una campanya que ha anomenat “Xecs Consum”.

La campanya consisteix en la posada en circulació d’una sèrie de “Xecs” de diferent quantia econòmica (10 i 20 euros) que es podran gastar en qualsevol dels comerços o serveis seleccionats. L’avantatge per als consumidors és que només pagaran la mitat de valor de la compra que podran realitzar amb els xecs. Cada ciutadà empadronat/da en Gandia major de 18 anys podrà adquirir xecs per un valor nominal total de fins a 100 euros, amb totes les combinacions de xecs de 10 i de 20 euros. El ciutadà es farà càrrec del 50% i l’Ajuntament de Gandia de l’altre 50%.

COMPRA DE XECS FINALITZADA. QUANTIA ESGOTADA. Recorda que pots utilitzar els teus Xecs als comerços adherits fins al dia 06/06/2021 (inclòs).