Si tens un projecte empresarial i vols materialitzar-lo, a Urbalab Gandia et podem ajudar en matèria d’informació, formació i assessorament.

Bé de forma presencial o per via telefònica el personal d’Urbalab pot acompanyar-te en tot el procés des de l’inici. Així tindràs informació sobre com iniciar el projecte, el model i el pla de negoci, la forma jurídica més adequada per a la teua proposta d’empresa, subvencions, ajudes, tràmits o búsqueda de finançament.

I recorda, per a consultes primerenques o sobre qüestions molt puntuals, pots rebre atenció telefònica els dilluns, dimecres i divendres en horari de 9:00 a 13:30. Però si el que necessites és assessorament o informació en detall o avançada, et resultarà més eficient i útil  que l’atenció siga presencial. En aquest darrer cas l’horari és el dimarts i el divendres de 09:00 a 13:30 i per a fer-ho hauràs de demanar cita prèvia mitjançant la web www.gandia.org.

Has de saber també que a la web d’Urbalab Gandia,  www.urbalabgandia.com, pots trobar informació actualitzada sobre totes les convocatòries d’ajudes, subvencions i finançament per al sector empresarial.

Comparteix: