Arranca el mes de setembre amb novetats i Urbalab Gandia ofereix dues edicions de DAO SAFOR online, dispositiu d’accés a l’ocupació. Aquest dispositiu va dirigit a persones en recerca activa d’ocupació i té com a objectiu  millorar i ampliar les possibilitats d’aquestes persones per a trobar feina. En ell, es potenciaran les competències i aptituds dels participants.

La formació és de caràcter GRATUÏT i la seua durada aproximadament són 25 hores   estimades d’autoformació i webinars de connexió obligatòria. Les persones participants compten amb 12 dies per a realitzar tots els blocs formatius, 3 dies per a cada bloc. Amb un màxim de 25 participants per edició,

Les noves edicions de setembre es realitzarà del 10 al 22 de setembre i una altra de 16 al 28  de setembre.

Aquest programa, de caràcter intensiu, persegueix afavorir l’ocupabilitat de persones aturades amb dos perfils clarament identificats:

• Persones amb àmplia experiència laboral en el sector o lloc de treball que pot ser ràpidament capitalitzada en el procés de recerca de treball.
• Persones amb molta formació, amb poca o molta experiència laboral, que pot ser fàcilment aprofitada en l’empresa.

DAO SAFOR ha comptat amb un total de 3 edicions, una presencial al mes de març que va finalitzar de forma digital i dues edicions online. Amb un total de més de 120 inscripcions al programa es van seleccionar 70 participants i cal destacar que el 29% de les persones participants s’han incorporat al mercat laboral.

Per poder inscriure’t de forma gratuïta has d’accedir:  https://www.urbalabgandia.com/agenda/

+INFORMACIÓ
www.urbalabgandia.com
Tfn. 962 95 96 97

Comparteix: