Des d’Urbalab Gandia i dins de les actuacions del Projecte O-City liderat per la UPV-Gandia, posem en marxa el curs de Creació de continguts multimèdia per al món digital. Edició en línia.

O-City és un projecte internacional, Erasmus+, per a la dinamització econòmica i educativa del patrimoni cultural i natural de les ciutats. Prenent com a base l’economia del coneixement, es tracta de generar aprenentatge a través de l’educació i promoció del patrimoni de les ciutats, a la vegada que s’estimula l’economia taronja. Aquest objectiu s’aconseguirà gràcies a la producció d’elements multimèdia que mostraran l’herència de les nostres ciutats: monuments, folklore, espais naturals.

El curs que s’ofereix des d’Urbalab Gandia, comença el pròxim 6 de juliol, és gratuït i s’estructura en tres mòduls: Fotografia, So i Guió, Edició; Al llarg de 24 hores, es brindaran continguts teòrics al costat d’una sèrie d’activitats pràctiques i s’explicarà de quina manera es pot utilitzar la fotografia com mitjà audiovisual per a divulgar els valors del patrimoni cultural i natural.

El contingut del curs es divideix en 3 mòduls:

  • Mòdul fotografia. 06, 08, 10 i 13 de Juliol
  • Mòdul so i guió. 15, 17, 20, i 22 de Juliol
  • Mòdul edició. 24, 27, 29 i 31 de Juliol

El curs de creació de continguts multimèdia per al món digital, està format per 12 sessions formatives de dues hores, amb horari de vesprada de 17:00 a 19:00h i el punt de trobada serà la Plataforma Digital CFP que es donarà accés als alumnes una vegada siguen admesos al curs.

Està dirigit a persones sensibilitzades cap al patrimoni cultural i natural i amb interès per aprendre eines multimèdia per a la divulgació d’aquest, millorant les competències i recursos de treball dins dels nous objectius professionals del món digital.

Els alumnes hauran de portar, en la mesura del possible, els seus propis ordinadors portàtils, càmeres fotogràfiques o telèfons mòbils amb càmera. Les eines informàtiques (Programari) que s’utilitzaran seran de lliure distribució per a garantir l’accessibilitat al contingut digital.

Si estàs interessat en el curs, reserva la teua plaça. Data límit d’inscripció el 30 de juny, les places SÓN LIMITADES! No perdes aquesta oportunitat!

Tota la informació i inscripcions a la nostra Agenda.

Comparteix: