L’Ajuntament de Gandia, a través d’Urbalab Gandia, i la Mancomunitat de Municipis de La Safor, presenten el primer catàleg digital d’empreses del sector tecnològic i digital de la comarca de La Safor.

Aquesta iniciativa, impulsada en el marc de l’Acord Territorial de la Comarca de La Safor fa un any. Té com objectiu fer visible l’oferta de serveis de les empreses de la comarca que treballen en l’àmbit de la transformació digital i fer-la extensible entre els potencials clients d’altres sectors d’activitat, ajudant-les en la promoció i major visibilitat, de manera que siga fàcil l’accés als seus productes i serveis.

El catàleg és fruit d’una exhaustiva llavor de recopilació d’aquestes empreses a escala comarcal i de reunions amb les mateixes, de la qual ha esdevingut la iniciativa de continuar amb aquesta tasca de promoció amb l’organització de la primera fira del sector a Gandia, denominada DigitalGandia prevista per al próxim 2 d’abril. Batiste Pons és representant de la comisió organitzadora d’aquesta Fira Digital on es donaran a conéixer els productes i serveis d’aquestes empreses que conformen el catàleg i es presentaran casos d’èxit.

El primer catàleg digital d’empreses del sector tecnològic i digital de La Safor i la iniciativa del sector DigitalGandia.com

 

El catàleg digital del sector NTIC és accesible des de la www.urbalabgandia.com i tracta de reunir i publicar en un únic lloc web, la major part d‘empreses i professionals que constitueixen el sector de tecnologia i digitalització de la comarca de la Safor.

 

 

 

Comparteix: