Ha tingut lloc en el dia de hui la presentació tècnica dels resultats dels dos Projectes experimentals de l’Acord Territorial de la comarca de la Safor. Aquests projectes s’han desenvolupat des de l’1 de març fins al 30 de setembre.

1. Gammificació, transformació digital i networking per a la dinamització del mercat de treball.

Es tracta d’un programa per ajudar, definir i impulsar els perfil professionals, orientar-los a les demandes del mercat laboral del segle XXI; millorar les competències i productivitat personals i practicar el networking amb empreses.

2. Empreniment i innovació en sectors clau de l’economia comarcal.

Itinerari per a impulsar els negocis en Internet, en especial dels sectors comercial i turístic, augmentar-ne la visibilitat, i afavorir la promoció en línia i els nous canals de comercialització en línia.

A l’acte de cloenda han assistit les entitats i membres de l’Acord Territorial de la Safor:

– Sra. Diana Morant Ripoll. Alcaldessa de Gandia

Sr. Ferrán Martínez. Regidor Polítiques Econòmiques, indústria i comerç Ajuntament de Gandia

– Sr. Salvador Femenía. President de la Mancomunitat de Municipis de la Safor.

– Sr. Josep Antoni Carrascosa Torregrosa. Secretari General Sindicat Unió Intercomarcal La Ribera La Safor de CCOO PV.

– Sr. Raúl Roselló Gregori. Secretari Territorial Intercomarcal UGT-PV Intercomarcal la Ribera-Safor-Vall d’Albaida-Costera-Canal de Navarrés.

– Sr. Ramón Soler. Vicepresident de la Federació d’associacions d’empresaris de la Safor- FAES.

 

 

 

 

 

Les dades presentades avui són les següents:

 Pel que fa al programa de Gammifació, 1337 persones ateses en orientació professional, 787 participants en cursos i tallers, 266 hores formatives en 44 accions formatives.

Cal destacar que el 50% dels participants d’Urbajobs han trobat feina, aconseguint prospecció i col·laboració amb 131 empreses de la Safor i on a més a més s’han gestionat 128 ofertes de treball

El programa d’empreniment i innovació, que s’han llançat sota la marca Impulsa 19. S’han desenvolupat 23 accions formatives amb una participació de 250 persones, 4 trobades empresarials i a on s’ha fet seguiment a 35 empreses locals afavorint la seua transformació al món digital.

 

 

 

 

Aquest acte institucional de cloenda ha finalitzat amb una activitat del programa experimental de gammificació. Un networking entre empreses i usuaris del Club d’Ocupació, on han de presentar les seues candidatures professionals a les empreses convidades que en aquesta jornada han sigut:

  • Marmol Compac
  • Randstad
  • Clinicas Ascires

Comparteix: