Emprenedors & Pimes

Si ets un emprenedor o una pime, t’esperem

Creació d'empreses

Consolidació i millora empresarial

Asesoramient tecnologic

EMPRENDRE EN URBALAB

Les persones emprenedores de Gandia trobaran en el nou Urbalab el suport que necessiten en cadascuna de les fases del procés de creació de l’empresa, des de la generació de la idea i el disseny del model de negoci, fins la creació i consolidació de l’empresa.

Orientació sobre la idea i model de negoci

El procés d’emprendre requereix unes reflexions prèvies, sobre la idea, les capacitats, aptituds i habilitats. No totes les persones estan preparades per a emprendre, ni totes les idees són susceptibles de transformar-se en negoci. Per això, t’ajudem a realitzar un diagnòstic dels teus punts forts i febles como emprenedor i del grau de maduresa i viabilitat de la teua idea.

A més a més, acompanyem en el desenvolupament de la teua idea, per a que siga capaç de transformar-la en un model de negoci viable i sostenible i et guiem per a saber arribar a la fase de validació del teu projecte.

Assessorament per a fer el pla de negoci.

Analitzant la viabilitat económica, técnica i financera del projecte.

Informació sobre formes jurídiques, tràmits i obligacions fiscals.

Per a que sigues capaç de decidir quina és la forma més adient al teu projecte, segons el nombre de socis, tipus de responsabilitat patrimonial, activitat econòmica, etc. A més, t’assessorem sobre els tràmits de creació de la teua empresa i t’orientem sobre les obligacions fiscals que comporta.

Orientació sobre la recerca de finançament, ajudes i subvencions.

El finançament d’un projecte, és una de les principals dificultats amb les que es troba la persona emprenedora. De vegades conta amb fons propis (estalvis, família, etc), en altres ocasions, la inversió inicial i el desenvolupament del negoci requereix l’aportació de fons aliens. És per això que, la persona emprenedora necessita orientació sobre els diferents tipus de finançament que pot triar, les seus característiques i requisits. Ja siga finançament privat, públic així com formes alternatives a les fonts tradicionals (business angels, crowdfunding, etc). A més a més t’informem dels diferents tipus d’ajudes i subvencions que poden haver per al teu projecte.

Formació per a millorar les teues competències per a emprendre.

En Urbalab trobaràs un espai per a la formació i millora de les competències per a emprendre i adquirir les capacitats que requereix la gestió d’una empresa.

Activitats per a connectar amb altres persones emprenedores, crear sinèrgies, cooperar i co-crear, convertint-se en un lloc on trobar col.laboradors, socis i a la fi, oportunitats de negoci.

Tens dubtes?