FORMACIÓ

Inici \ Formació

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nam et dolor lectus. Vestibulum lacus nunc, convallis ut lacus in, fermentum laoreet mauris. Nullam sagittis eget turpis at finibus.

Formació

NOVES TECNOLOGIES

Programa de formació en les habilitats digitals necessàries per a participar activament en la societat del segle XXI, per accedir a la informació global, participar en la societat, l’aprenentatge i el treball.

COMPETÈNCIES PERSONALS

Programa complet d’entrenament per a treballar cinc competències clau que faran augmentar la teua diferència i ser més productiu: Treball en Equip, Habilitats Comunicatives, Creativitat i Innovació, Lideratge i Gestió d’Equips i Negociació.

Formació

FORMACIÓ ONLINE
(AULA MENTOR)

Aula Mentor es un programa de formación abierta y flexible, a través de Internet, dirigida a personas adultas que desea ampliar sus competencias personales y profesionales.

Formació

EMPRENIMENT I

MILLORA EMPRESARIAL

Programa de formació per a ajudar a les persones emprenedores i les empreses a adaptarse als canvis del segle XXI i als requerimets de la economia digital.

Per a les persones emprenedores: Formació per a la millora de les competències personals i professionals, així com per a dissenyar el model de negoci, el pla de viabilitat econòmica i les principals eines de màrqueting.

Per a les empreses: Programa per a ajudar a les empreses a millorar la seua competitivitat mitajançant una formació que abarca des de les competències i habilitats directives fins les eines per a millorar la visibilitat del negoci i la seua promoció.