Urbalab Gandia reprèn la seua activitat després d’un mes d’agost de vacances “pokemonitzades”, qui no ha sentit parlar d’aquesta aplicació? Pokemon Go ha suscitat tot tipus de reaccions en la societat: interès, rebuig, comunitats de jugadors (a Gandia tenim un actiu grup d’entrenadors), fins i tot ha reobert l’etern debat sobre el massiu ús actual de la tecnologia i els dispositius mòbils, a favor o en contra?

Pokemons a banda, la veritat és que la tecnologia està present en tots els àmbits de la nostra vida quotidiana, per molt que es negue o que no s’accepte la realitat, no podem quedar exclosos d’una societat cada vegada més digitalitzada. Els serveis i la programació d’activitats que ofereix Urbalab Gandia va d’acord amb aquesta realitat i es planteja com un recurs local per a la divulgació i capacitació de la ciutadania en un ús eficient de les Tecnologies de la Informació i Comunicació (TIC), tot açò amb vistes a afavorir el desenvolupament econòmic i la creació d’ocupació.
Sens dubte, a favor: #1 argument.

#2 argument.
Per a estar present en aquesta societat digital com a ciutadà/a actiu/a, és necessària una formació en l’ús de les TIC, Urbalab Gandia ha programat per als mesos de setembre i octubre activitats de formació en els àmbits de la millora de competències professionals, la cerca d’ocupació, el emprendiment i, com no, l’adquisició i/o millora de les habilitats digitals.

#3 argument.
Setembre és el mes dels projectes professionals, els serveis d’orientació del personal tècnic d’Urbalab t’ajudaran a complir-los, no els deixes en una llista inacabada. En Urbalab Gandia trobaràs serveis d’orientació que t’assessoraran i formaran en accions que optimitzen les teues oportunitats laborals i ajuden a definir la teua marca personal.

#4 argument.
Els professionals compten amb un servei d’assessorament a empreses que ofereix orientació i formació tant a nous emprenedors com a empreses ja constituïdes. Diferents solucions per a diferents necessitats, des de la cerca d’oportunitats de negoci fins a la internacionalització de l’empresa. Consulta la programació de cursos per a l’empreniment. Consulta la programació de cursos per al #empreniment i informa’t  dels #DesdejunisEmprenedors.

#5 argument.
Coneix, comparteix, troba col•laboradors. En Urbalab Gandia pots trobar una comunitat de professionals amb necessitats semblants a les teues.

#6 argument.
És un servei local de l’àrea de Polítiques Econòmiques i Innovació de l’Ajuntament de Gandia, el teu ajuntament, per a aconseguir una ciutadania més activa i participativa, un espai obert de col•laboració entre persones que cerquen treball, professionals, emprenedors i empreses. Prepara’t per fer #Networking? Segueix a @UrbalabGandia i mantinte informat dels nous events que es programen.

#7 argument.
Que no t’expliquen com funciona Pokemon Go o qualsevol altra aplicació o servei en Internet del teu interès. Vine, pregunta, aprèn, col•labora i fes-ho tu mateix. Submergeix-te en la societat digital.

#8 argument.
Accedir i inscriure’s en les activitats és molt senzill. En aquest blog trobaras informació sobre els serveis, activitats i àmbits de treball de Urbalab Gandia, en l’apartat “Agenda“, et facilitem un llistat amb les activitats programades, selecciona la que t’interesse, desplega la fitxa, trobaràs tota la informació necessària sobre els continguts, horaris o requisits per a la inscripció. Si encara així tens algun dubte, pots realitzar una consulta a través d’aquest formulari web, o bé a través de Facebook o Twitter, com prefereixes.

Convençut? +Informació i Inscripcions

Comparteix:
Atenció amb cita prèvia Atención con cita previa
Visita la nostra agenda Visita nuestra agenda
Atenció telefònica: 96 295 96 97 Atención telefónica: 96 295 96 97