L’equip de recerca d’ocupació i empreniment de joves de Gandia comença hui la seua marxa cap a la recerca d’opotunitats laborals.

L’Ajuntament de Gandia junt a la Federació Valenciana de Municipis i Províncies (FVMP) i el SERVEF ha posat hui en marxa un programa dirigit a la millora de l’empleabilitat dels joves inscrits en el Sistema Nacional de Garantia Juvenil. Un programa de treball dinàmic basat en la participació activa i solidària, on els/les joves participants col·laboraran de forma conjunta, no sols en la millora i recerca d’oportunitats personals sino també de la resta dels membres de l’equip. Dirigits per una professional, experta en tècniques de coaching, el repte de l’equip consisteix augmentar les possibilitats de tots els participants a l’hora d’aconseguir feina a través de la la posada en comú de coneixements i col·laboració en un clima de confiança, creativitat i ajuda mutua.

En el programa que hui s’engega participen 20 joves de diferents perfils professionals que durant 4 dies a la setmana i fins al 31 de juliol, treballaran les seues competències i habilitats, en sessions tant individuals com grupals, en les quals, el coach treballarà per potenciar al màxim el seu desenvolupament professional i personal i els ajudarà a millorar les seues possibilitats de trobar feina, bé per conte alié o bé desenvolupant el seu propi projecte.

El programa, que inclou diferents recursos d’orientació, formació i activitats especifiques,  està dividit en diverses fases per tal de facilitar al participant la inserció laboral. Així es començarà per una fase d’autoconeixement, per a continuar coneguent el mercat laboral, les eines per a la recerca activa d’ocupació, la potenciació de les competències relacionals i finalment l’utilització de les TIC com ferramentes de comunicació i recerca d’ocupació.

Aquest programa es desenvoluparà la major part del temps en les instal·lacions del CIG-Universitat de València i a l’Urbalab.

L’actuació està cofinanciada por el Fons Social Europeu, a través del Programa Operatiu d’Ocupació Juvenil.

 

Comparteix: