11 dones i 7 homes en desocupació d’entre 25 i 58 anys participen des d’aquesta setmana en la nova “Lanzadera Conecta Empleo” de Gandia per a reactivar i optimitzar la seua cerca de treball amb noves tècniques i eines concordes al nou mercat laboral.

A partir d’ara i fins al mes d’abril de 2021, els participants aprendran a fer un pla integral de recerca d’ocupació, actualitzaran el seu currículum, assajaran entrevistes de treball, reforçaran competències transversals i digitals, i contactaran amb empreses.

Aquesta iniciativa, totalment gratuïta, està impulsada per Fundació Santa María la Real i Fundació Telefónica, que compten amb el cofinançament del Fons Social Europeu (a través del programa operatiu POISES) i la col·laboració de l’ Ajuntament de Gandia, a través de Urbalab Gandia. Precisament en les seues instal·lacions han estat rebuts pel regidor de Polítiques Econòmiques, Comerç, Indústria i Innovació, Ferran Martínez.

Encara queden places lliures. Les persones interessades poden apuntar-se de manera online en www.lanzaderascontactaempleo.es o presencial a l’Ajuntament, sol·licitant cita prèvia en el telèfon 962 959 697.

 

La nova “Lanzadera Conecta Empleo” de Gandia ha començat a funcionar aquest mes de novembre per ajudar persones en desocupació a reactivar la seva cerca de treball amb noves tècniques d’orientació laboral.

Actualment, està integrada per 11 dones i 7 homes, amb edats compreses entre els 25 i els 58 anys, i amb diversos nivells formatius (Graduat escolar, ESO, Formació Professional, Batxiller i estudis universitaris).

Hi ha qui busca el seu primer treball i qui persegueix una nova oportunitat laboral després d’anys d’experiència en diferents sectors, com a Administració, Turisme, Atenció al Client, Telefonia mòbil, Psicologia, Comunicació Audiovisual o Neteja, entre altres.

La Llançadora “Conecta Empleo” manté oberta encara la seua inscripció. Per tant, les persones interessades poden apuntar-se de manera online en www.lanzaderascontactaempleo.es o en presencial a l’Ajuntament, sol·licitant cita prèvia en el telèfon 962 959 697.

Cultura col·laborativa
Yolanda Vizuete és la tècnica que ha realitzat el procés de selecció i l’encarregada de gestionar la llançadora durant els pròxims cinc mesos. Explica que els participants tenen perfils molt diversos, però molt complementaris. La seua tasca ara és convertir-se en un equip, millorar les seues competències transversals i digitals, compartir experiències i coneixements, reactivar la seva cerca de treball de manera col·laborativa i obtenir noves oportunitats laborals.

“Demanden orientació en entrevistes, curriculum vitae, habilitats comunicatives, objectiu professional, digitalització, xarxes socials, LinkedIn i marca personal”, especifica Yolanda Vizuete.

Format 100% online
La “Lanzadera Conecta Empleo” de Gandia es desenvolupa en un format 100% online. És a dir, els seus participants es reuneixen diversos dies a la setmana en sessions virtuals, a través de diferents aplicacions, com Meet.

Per a millorar la seua ocupabilitat
En aquestes sessions, els participants realitzaran dinàmiques d’intel·ligència emocional per a aprendre a desenvolupar un pla integral de recerca d’ocupació i enfocar el seu objectiu professional; aprendran nous programes per a actualitzar el seu currículum; assajaran entrevistes de treball per a guanyar confiança i seguretat en els processos de selecció; reforçaran les seues competències transversals i habilitats digitals; trauran partit al Telèfon intel·ligent i les xarxes socials per a la recerca d’ocupació en línia, realitzaran mapes d’ocupabilitat i contactaran amb empreses.

 

Comparteix: