Networking Safor (NWS4) és una associació que reuneix empresaris, alts directius i professionals liberals amb l’objectiu de compartir experiència i coneixements, així com impulsar la formació, el debat, i canalitzar iniciatives a través de les Noves Tecnologies.

El proper 15 de novembre, l’associació organitza l’IV Fòrum Empresarial NWS4, un esdeveniment dirigit a professionals, empresaris/emprenedors, i a persones amb inquietuds empresarials. Pots consultar el programa i tota la informació sobre l’esdeveniment en aquest enllaç.

Promoció especial per a usuaris/as de Urbalab:

Si aquestes interessat/a a assistir a l’esdeveniment i ets usuari/a de Urbalab Gandia, NWS4 t’ofereix un descompte d’un 50% en el preu de la inscripció. Podràs beneficiar-te d’aquesta promoció presentant un justificant d’assistència en alguna de les nostres activitats (es requereix una assistència mínima del 80% en alguna de les accions programades per expedir el document).

1. Si has realitzat alguna acció formativa en Urbalab amb una durada de 15 o més hores, pots presentar el certificat del curs corresponent.

2. Si l’activitat en la qual vas participar era inferior a 15 hores, veuen a Urbalab en horari de 09 a 14, i t’expedirem un justificant d’assistència.

Formalitza la teua inscripció presentant l’anterior documentació acreditativa en Viatges Gandia en horari comercial, Plaza de l’Escola Pia, per realitzar el pagament en concepte d’inscripció en l’IV Fòrum Empresarial NWS4 com a usuari/a de Urbalab Gandia. L’entrada inclou totes les activitats del programa (l’assistència a conferències, el desdejuni Network i el menjar).

El termini d’inscripció per a les persones interessades en aquesta promoció és del 24 d’octubre al 03 de novembre, tots dos inclusivament.

Aprofita aquesta ocasió que NWS4 t’ofereix, participa en l’esdeveniment i t’esperem de nou en Urbalab Gandia.

Comparteix: