Activa tot el teu potencial i aprofita aquesta oportunitat per impulsar el teu desenvolupament personal i professional. Si encara no has complit els 35, estàs a l’atur i et sents capacitat i motivat, aprofita aquesta oportunitat per formar part de la V Llançadora d’Ocupació i Empreniment Solidari.

Et recomanem llegir els següents tips per conèixer com pot ajudar-te el programa, a tu i a la teua inserció laboral i, de segur que en finalitzar decideixes inscriure’t:

1. Què són les Llançadores d’Ocupació i Empreniment Solidari?

La Llançadora és una proposta innovadora que compta amb el recolçament de l’Ajuntament de Gandia, Fundació Telefònica i Fundació Santa María la Real i el cofinançament del Fons Social Europeu. Una llançadora està formada per un equip heterogeni de persones aturades amb esperit dinàmic, compromès i solidari que accedeixen de forma voluntària a aquesta iniciativa per reforçar les seues competències, generar coneixement col·lectiu, fer-se visibles i col·laborar en la consecució d’una fi comuna: aconseguir ocupació, ja sigui per compte propi o aliè.

2. Qui acompanya a l’equip durant tot el procés?

Els integrants de la Llançadora estaran guiats i orientats per un coach que desenvoluparà la labor de dinamitzador de l’equip. Si bé, les persones aturades són els propis protagonistes dels seus processos de recerca de feina, el coach construirà un clima de confiança i ajuda mútua, treballant la intel·ligència emocional, la comunicació i la creativitat.

3. Què es fa?

El treball consisteix a treballar tècniques innovadores de descobriment i millora, es desenvoluparan mapes d’ocupabilitat, es treballarà la marca personal, la diferenciació i el posicionament al mercat laboral. No et preocupes si no coneixes aquestes tècniques, el coach t’ajudarà en el teu propi procés, a més de mostrar-te noves tècniques d’elaboració i presentació de currículums o analitzar com afrontar les entrevistes de treball. També s’abordarà la cerca d’oportunitats de negoci i els passos a seguir per crear empreses.

4. A qui va dirigida?

Les 20 places aniran destinades majoritàriament a joves menors de 35 anys.

5. Quin horari tindrà?

L’equip integrant de la Llançadora i el coach es reuniran quatre dies a la setmana a Urbalab Gandia. S’establiran sessions individuals i grupals de coaching.

6. Quan tindrà lloc?

Començarà a funcionar el 7 de març de 2018 fins al 10 d’agost 2018.

7. Quins requisits haig de complir per participar?

Sobretot estar motivat/a i tenir una actitud proactiva (de segur que ja la tens) i estar inscrit/a com a demandant d’ocupació. Per participar no es requereix un nivell formatiu específic, amb l’ESO finalitzada és suficient, tampoc experiència laboral prèvia.

8. Quin és l’import a abonar?

Cap, el programa és de caràcter gratuït para les persones participants, les entitats col·laboradores que promouen el programa Llançadores d’Ocupació i Empreniment Solidari compten amb el cofinançament del Fons Social Europeu.

9. Fins a quan em puc inscriure?

Anota-ho, la data límit d’inscripció és fins al 21 de febrer de 2018.

10. Com puc presentar la meua sol·licitud?

Pots fer-ho de dues formes:

De forma online a través de la web de Llançadores d’Ocupació: http://www.lanzaderasdeempleo.es/formulario-de-inscripcion

o presencialment a Urbalab Gandia, en horari de 10,00h a 13,00h, c/Fundació Vicente Ferrer, 6. Gandia (junt Plaça del Prado).

+ Informació a l’espai Urbalab de l’Ajuntament de Gandia:

Telèfon: 96 295 96 97

mail: urbalabgandia@gandia.org

 

Comparteix:
Atenció amb cita prèvia Atención con cita previa
Visita la nostra agenda Visita nuestra agenda
Atenció telefònica: 96 295 96 97 Atención telefónica: 96 295 96 97