Saltar la navegación

Objectius del Networking digital

Planteja't que és el que vols aconseguir i com. El fonamental en fer networking és enfocar la teua energia a aconseguir un objectiu, com per exemple guanyar major visibilitat.

Tingues en compte que el Networking digital, ha de ser natural. Ha de partir del teu ser social i de les teues habilitats per a empatizar, observar, secundar, escoltar, interactuar, etc. La teua actitud no pot ser forçada, ni intrusiva per analitzar quins resultats has tingut amb la xarxa de contactes que tens actualment i què podries construir amb ells en el futur. És molt probable que t'adones que diversos dels contactes que tens, no contribuiran al fet que construïsques la teua meta, perquè no t'aporten valor, o perquè són persones negatives.

Ara pensa en tres persones de la teua xarxa de contactes que cregues que puguen impulsar-te en el teu projecte, o ajudar-te a accelerar el teu creixement, i comparteix amb ells temes d'interés comú, participa en la conversa a poc a poc, aporta punts de vista interessants, distribueix el seu contingut, etc.

Si en la teua xarxa pròpiament no trobes un contacte així, intenta relacionar-te amb la xarxa de contactes dels teus amics, però recorda mantindre la línia del subtil.