Saltar la navegación

Què és?

La paraula Networking té origen de la unió de Net, que significa xarxa i working, que significa treballant. Networking és, llavors, aqueix circule social-professional que et pot brindar diverses oportunitats de creixement i referència amb la teua empresa o el teu negoci si eres un emprendedor. Quasi tothom associa la idea de Networking a esdeveniments presencials, discursos de presentació i conferències.

El networking digital o Networking on line et permet teixir una valuosa xarxa de contactes online. El networking on line serveix per a conéixer a gent nova i afermar relacions que van començar en persona.

Es tracta de construir relacions amb persones de l'ambient professional, per a realitzar algun negoci o projecte en el futur.

No importa en quina professió estigues, el Networking digital funciona com un combustible que accelera el creixement, perquè no sols és útil aprendre de les persones que coneixem i de les altres persones amb les quals elles ens puguen relacionar, sinó que a més porta beneficis associats al creixement de la nostra reputació i autoritat.

Important

Networking digital és treballar una xarxa de contactes en les xarxes socials.