Saltar la navegación

Accions a evitar en el Networking digital

Ningú voldria tindre problemes legals en la companyia o amb altres persones, per la qual cosa comparteix en les seues xarxes socials. Si tens presència en mitjà social, és important que evites els següents aspectes:

Revelar

Revelar secrets de les persones, dels teus clients, o assumptes de propietat intel·lectual de l'empresa, segurament provocarà una discussió online que podria costar-te el teu treball i arruïnar la teua reputació, a més recorda que la competència sempre escolta.

Difamar

No fases comentarisdeclaracions o afirmacions que no siguen reals, o estiguen contrastades. Fer falses declaracions sobre alguna cosa podria portar problemes econòmics i legals.

Discriminar

Fer declaracions ofensives a grups vulnerables, o fer bromes inapropiades sobre sexe edat, religió, preferències sexuals, raça, etc; propiciarà que la teua audiència manifeste el seu desacord i se senta ofesa.

Tampoc permetes que uns altres ho facen. En Facebook tens un apartat amb opcions de privacitat, que et permet limitar el vocabulari ofensiu dels teus fans d'acord amb el teu criteri. Estableix des del principi quines seran les regles per a participar en la pàgina o grup, perquè tots vegen com ha de comportar-se. En tant al teu perfil personal, el millor serà no entrar en disputa i considerar la possibilitat de bloquejar a aquesta persona negativa o eliminar-la.

Video: 5 errors que no has de fer en networking